Viborg Stifts Folkeblad abonnement - mere end de lokale nyheder

Læs Viborg Stifts Folkeblad fordi..

Viborg Stifts Folkeblad er byens største lokalavis, og den dækker alle de vigtigste nyheder i området, lige fra sport til erhverv. Tegn et Viborg Stifts Folkeblad abonnement i dag og få nære nyheder og globale overskrifter i én og samme avis.

Med et Viborg Stifts Folkeblad abonnement bliver du opdateret på de lokale områder omkring Viborg og omegn. Du får al den vigtigste info om sportsbyens store bedrifter, det pulserende erhvervsliv, den lokale kultur, kriminalsager med mere. Derudover får du Avisen Danmark i tillæg, som giver dig et lokalt perspektiv på hele Danmarks – og verdens – nyheder.

Det stærkeste lokalstof i Viborg Stifts Folkeblad

Viborg Stifts Folkeblad dækker først og fremmest lokalstoffet i Viborg, men også de omkringliggende byer som Bjerringbro, Tjele, Kjellerup, Karup, Aalestrup, Rødkærsbro, Skals og Løgstrup. Avisen er kendetegnet af sine professionelle journalister, som alle har et bankende Viborg-hjerte og med rette kan kaldes for lokaleksperter.

Viborg Stifts Folkeblad kan skrive mere end 100 år i historiebogen, og det er lidt af en historie, som har formet lokalbladet. Op gennem 1900-tallet havde avisen nemlig hele fem forskellige konkurrenter, men tilbage, den dag i dag, er det Viborg Stifts Folkeblad, der dominerer. Det kan man kalde for “survival of the fittest”, for det er den stærkeste lokalavis, som har overlevet.

Viborg Stifts Folkeblad abonnement på dine betingelser

Viborg Stifts Folkeblad fås både i løssalg og som abonnement. Hvis du gerne vil være sikker på altid at være med på de varmeste Viborg-nyheder, kan det betale sig at bestille et abonnement. Du kan få papiravisen i postkassen hver dag eller tegne et online abonnement.

Online abonnement på Viborg Stifts Folkeblad

Er du til den digitale avislæsning, kan du nemt tegne et online abonnement på Viborg Stifts Folkeblad, og her har du altid avisen ved hånden – på din telefon, din tablet eller din computer. Et online abonnement gør lokalstoffet tilgængeligt for dig, uanset hvor og hvornår du har brug for det.

Et online abonnement giver dig også adgang til spændende digitale arkiver, fyldt med historiske artikler om Viborg og omegn. For en nysgerrig lokalborger er der nok at gå i krig med, og du kan hurtigt blive specialist i dit områdes historie.

Den gode gamle papiravis

Andre foretrækker avisen, som den så ud i de gode gamle dage, nemlig i print- og papirform. For mange kendetegner det den autentiske avisoplevelse, og man kan få sit første skud nyheder til morgenkaffen og vende tilbage til avisen i løbet af dagen. Man kan også gemme udklip og tips om kommende sports- eller kulturevents, som man kan hænge på opslagstavlen.

Viborg Stifts Folkeblad udkommer hele ugen, så du kan altid glæde dig til at starte dagen med en tur ud til postkassen. Hvad end du vælger at få avisen digitalt eller på print, kan du være sikker på at blive opdateret med det stærkeste nyhedsstof af dedikerede journalister.

Alt om sporten med et Viborg Stifts Folkeblad abonnement

Viborg er kendt som en sportsby, og de adrætte talenter blomstrer på det lokale idrætsgymnasium. Der er særligt to sportsgrene, som har viborgensernes interesse, og det er håndbold og fodbold. På håndboldfronten dominerer Viborg HK, hvis navn er kendt på både den danske og den internationale håndboldscene.

Når det kommer til fodbolden, er det Viborg FF, der ikke er til at komme uden om. De spiller i den næstbedste danske fodboldrække, og en oprykning til Superligaen lader til at være lige om hjørnet. I Viborg Stifts Folkeblad kan du læse alt om områdets største sportsklubber, og du kan regne med dedikeret sportsdækning, når journalisterne følger hvert et mål tæt.

Erhvervsstof om den store jyske handelsby

Udover sporten er Viborg kendt for sin flotte formåen, når det kommer til handel og erhvervsliv. Den store, jyske handelsby har gennem tiden fungeret som en magnet for en række prominente virksomheder. Viborg er også kendt og elsket for sit centrale butiksliv.

Derfor er erhvervsstoffet også en højt prioriteret del af avisen, og du får dækket nyheder om store som små erhvervsdrivende i området. Erhvervsnyhederne spænder bredt, og temaerne kan være alt fra bioøkonomi til iværksætteri, extended reality, velfærdsteknologi, datacenterindustri og animation.

Læs dig ind i historien

Med et Viborg Stifts Folkeblad abonnement læser du dig ind i både Viborgs og avisens historie. Avisen blev stiftet i 1877 og har lige siden leveret lokalstof af så høj kvalitet, at ingen konkurrenter har kunnet måle sig.

Viborg Stifts Folkeblad er i dag ejet af Danmarks næststørste mediekoncert, Jysk Fynske Medier, som også huser en række andre populære regionale og lokale aviser. Avisen har hovedsæde af hjertet af Viborg, hvorfra de lokale, nationale og internationale nyheder strømmer ud til befolkningen.

Slagstærk politisk profil

Til at starte med havde avisen en slagstærk politisk profil, og den var således et Venstre-politisk modspil til den konservative avis, Viborg Stiftstidende. I dag er avisen politisk uafhængig, med et borgerligt-liberalt værdigrundlag. Den er dog stadig et væsentligt aspekt i lokalområdets demokratiske og politiske liv.

Sammenhængskraft, demokrati og debat

Viborg Stifts Folkeblad er med til at skabe den nære sammenhængskraft i området, og avisen er et oplæg til debat og engagement i det lokale liv. Tegn et Viborg Stifts Folkeblad abonnement i dag og bliv en del af debatten og den stolte avis’ historie.