Vejle Amts Folkeblad - få et nationalt og globalt overblik

Læs Vejle Amts Folkeblad fordi..

Med et Vejle Amts Folkeblad avisabonnement, får du tilgang til det bedste fra flere verdner. Du får det globale og nationale overblik, samtidig holder Vafo dig opdateret på lokale begivenheder. Her skal vi kigge lidt nærmere på, hvad du kan få ud at et Vejle Amts Folkeblad abonnement, og hvordan du finder den perfekte løsning til dig og dine behov.

Et folkeblad med en lang historie

Allerede tilbage i 1865 udkom Vejle Amts Folkeblad for første gang, og i dag har virksomheden bag VAF, Jysk Fynske Medier, flere end 2.000 ansatte på forskellige aviser og redaktioner. Vafo.dk findes i dag både i tabloidformat på print og i digital form online. For dig, der gerne vil holde dig godt opdateret på de lokale begivenheder rundt Vejle, Billund, Ikast-Brande og Hedensted, findes der en række gode abonnementsløsninger du kan vælge mellem.

En moderne lokalavis

Der er mange der fejlagtigt associerer lokalaviser med gammeldags aviser, men der er en masse spændende ting, der rent faktisk foregår indenfor lige præcis dette felt. Når det kommer til sociale medier, er lokalaviser som Vejle Amts Folkeblad helt fremme i skoen for at formidle historier på læsernes præmisser. Da sociale medier fylder så meget i vores medieforbrug i dag, så giver det god mening for en moderne lokalavis at formidle også gennem disse kanaler.

På Vejle Amts Folkeblads instagram-konto, kan flere tusind følgere følge med i avisens virke, og et særligt fokus på mennesker. Her kommer vi tæt på mennesker og områder, på en måde, der bidrager til at udvide avisens mission udover den digitale avis og printavisen, og giver læserne en ny dimension til avisen.

Hvad koster et abonnement på Vejle Amts Folkeblad?

Abonnementspriserne på Vejle Amts Folkeblad variere afhængigt af valg af abonnement og eventuelle kampagner eller tilbud. For at finde de aktuelle priser anbefales det at besøge avisens officielle hjemmeside eller se mere på danskeaviser.dk.

Hvilke abonnementsløsninger kan der vælges mellem?

Der er flere gode abonnementsløsninger man kan vælge mellem, når man er på jagt efter et Vejle Amts Folkeblad abonnement. Du kan vælge mellem, om du hovedsageligt vil følge avisen på print eller digital – eller måske begge dele.

Hvis du troede, at papiravisen var død, så må du tro om igen. Det har lokalaviserne bevist, at den ikke er. I den digitale hverdag vi lever i, så er der behov for noget håndgribeligt, noget fysisk og autentisk og her spiller faktisk aviser en stor rolle. For selv om du kan få breaking news lige ind på din telefon i det sekund det sker, så giver lokalaviserne en anden historie, en fordybning og et lokalt blik på globale begivenheder, som er værd at tilføje sit medieforbrug.

Nyheder er nemlig mere end det, der kommer ind i din Facebook-feed, og hvis man gerne vil få et nuanceret nyhedsbillede som giver mulighed for fordybning, så er et Vejle Amts Folkeblad abonnement værd at overveje.

Digitale løsninger

Hvis du helst vil forbruge medier digitalt, så findes der heldigvis digitale løsninger til dig, der gerne vil have tilgang til alt det bedste fra Vejle Amts Folkeblad. Du kan vælge mellem tre forskellige abonnementsløsninger, hvis du udelukkende vil læse avisen fra din telefon, din browser eller din tablet.

Få afgang til plus-artikler

For dig, der bare gerne vil have tilgang til plus-artikler, med det samme de kommer op, så er det abonnement der hedder plus-artikler, det perfekte for dig. Det er også et godt Vejle Amts Folkeblad abonnement at starte ud med, så kan du hurtigt opgradere, når du vil have tilgang til endnu mere kvalitetsindhold.

Hvis du gerne bare vil have mulighed for at læse Vejle Amts Folkeblad digitalt, så kan du vælge en løsning, hvor du enkelt får tilgang til hele avisen digitalt. Dermed kan du tage avisen med dig, uanset hvor du befinder dig i verden, og har brug for en forbindelse til hjemme, og for at holde dig godt opdateret på globale nyheder i et lokalt perspektiv.

Den sidste løsning for dig, der udelukkende ønsker et digitalt Vejle Amts folkeblad abonnement, er en kompletløsning, der giver dig både tilgang til hele den digitale avis og plus artikler, så du kan få tilgang til artikler med det samme. Dermed får du det komplette overblik med denne løsning. Hvis du i tillæg er på jagt efter en løsning, hvor du får papiravisen enkelte dage om ugen, så skal vi kigge videre på det nu.

Vejle Amts Folkeblad i papirudgaven

Der er noget helt særligt over at læse papiraviser. Det giver et afbræk i en travl og digital hverdag, og man kan få et overblik, som man sætter sig ind i fra ende til anden, i stedet for at scrolle i gennem. Der er to løsninger til dig, der gerne vil have et Vejle Amts Folkeblad abonnement, der involverer en fysisk udgave af avisen. Hvis du vil unde dig selv det lille ekstra i weekenderne, kan du få tilgang til hele den digitale avis hele ugen og avisen leveret til din postkasse fredag, lørdag og søndag. Hvis du gerne vil have papiravisen leveret hele ugen, så kan du vælge komplet print abonnement, og få tilgang til hele den digitale avis samt få den leveret til din postkasse hele ugen.

Hvis du er på jagt efter et Vejle Amts Folkeblad avisabonnement, så findes der løsninger, der dækker alle behov og ønsker.

Fordele ved et Vafo.dk abonnement

Er du interesseret i lokalnyheder fra Vejleområdet, skal du have et abonnement på Vejle Amts Folkeblad. På Billigt-abonnement.dk formidler vi kun tilbudsabonnementer på Vejle Amts Folkeblad med særlige ratter i forhold til et abonnement til fuld pris. 

Betalinginfo:
– Tilbudsabonnementet er med månedlig betaling
– PBS-betalinger den første hverdag i måneden

Hvad er med i abonnementet:
– Særpris på avisen + en ekstra måned gratis oveni
– Pairudgave hvis det er valgt
– Online avis hele ugen
– Fordelsklub med arrangementer og produkter
– Adgang til avisens Plusartikler 

Kundeservice og Information

Her på billigt-abonnement.dk tilbyder vi særtilbud på regional- og lokalaviser over hele landet.

Skal du bruge åbningstider og kundeservice på Vejle Amts Folkeblad:

Kundeservice: 76 27 20 20

Der er åbent for telefonisk henvendelse i følgende tidsrum:
Mandag til fredag kl. 8 – 16