Streamingtjenester med de bedste film og serier

Streamingtjenester er blevet meget populære

Flow TV er for længst blevet overhalet inden om af streamingtjenester. Der er nemlig ikke noget, der slår frit at kunne vælge mellem film og serier. I stedet for at zappe og håbe på det bedste – nogle gange uden held. Med streaming har du fuld kontrol over underholdningen.

Her kan du nemt afspille dit yndlingsprogram, din yndlingsfilm- eller serie, hvor end du er. Det eneste, du har brug for, er en telefon, computer eller tablet – og internet. Og skal du lige ud at poppe popcorn og hente en kold sodavand i køleren, ja, så er det bare at trykke pause.

Her tilbyder vi de mest populære streamingtjenester

Streamingtjenester er kommet for at blive, og du kan nemt hoppe med på bølgen. Med et abonnement på én af de populære streamingtjenester har du god underholdning lige ved hånden. Det bliver ikke nemmere.

Hos Billigt Abonnement har vi samlet de bedste tjenester til film, tv og serier, så du aldrig behøver at kede dig på en søndag eller på en regnvejrsdag. Du kan også få glæde af streamingtjenester som C More, Viaplay, Disney+ og Discovery Plus i sommerhuset eller på den lange togtur. Og hvis du har børn, kan de også få stor glæde af film og serier til deres årgang. Det kan redde selv den længste biltur!

Disney Plus eller Viaplay? Hvad skal man vælge?

Streamingtjenester er som sagt blevet uhyggeligt populære. Det er, fordi de er så enormt hyggelige – og ikke mindst smarte. Men det betyder også, at der er et helt hav at vælge mellem. Så hvad skal man vælge? Vi har valgt at tilbyde dig de mest populære og elskede streamingtjenester. Her nyder folk film og serier hver dag, og det mener vi er et godt kvalitetsstempel.

Find det bedste Disney Plus tilbud hos Billigt Abonnement eller vælg et abonnement på C More, Viaplay eller Discovery Plus. Med disse streamingtjenester får du adgang til skønne universer af underholdning. Her er noget for enhver smag, og de forskellige tjenester tilbyder noget forskelligt. Derfor giver vi dig et overblik over dem nedenfor.

Discovery Plus

Stramingtjenesten Discovery Plus, som før var kendt under navnet Dplay, har alt hvad du ønsker i serier og gode film. Du kan finde alle dine yndlings reality programmer og se dem døgnet rundt. Discovery Plus er streaming, som du har lyst til at dykke ned i efter en lang dag på arbejdet, skolen eller studiet. Her kan du blive fantastisk godt underholdt med true crime, der får hårene til at rejse sig, og reality, som får smilet på.

Dansk og international reality

Hvis du ikke kan få nok af de internationale realityhits som Ex On The Beach og Say Yes To The Dress – ja, så er det bare at sige ja til Discovery Plus. Du får også store, danske realityshows som De Unge Mødre og Remee og Mathilde med i købet. I det hele taget er Discovery Plus en god streamingtjeneste, hvis du gerne vil holde dig ajour med de danske stjerner og deres liv.

Nyd livet med live-TV

Discovery Plus har også den fordel, at det ikke kun er en streamingtjeneste i traditionel forstand. Du kan nemlig også nyde livet med live-TV, hvis det er dét, du er i humør til. Her er nogle af de populære kanaler, som du kan vælge mellem, Discovery, TLC, Eurosport, samt Kanal 4, 5 og 6. Der er altså rig mulighed for at blive underholdt med både sport og naturprogrammer.

Hvad koster Discovery Plus om måneden?

Du kan med fordel vælge at abonnere på streamingtjenesten og få adgang til alt, hvad hjertet begærer af film, serier, dokumentar, live-TV og reality. På den måde får du ikke et kedeligt øjeblik i løbet af måneden! Men hvis du vil, kan du faktisk også få ganske gratis og god streaming med Discovery Plus.

Ja, du hørte rigtigt: Stream det du elsker på Discovery+. Her er  det du vil se af underholdning, eksklusive snigpremierer, reality, krimi, dokumentarer, sport og live-tv. Det er TV uden reklamer – Prøv kanalen gratis i 7 dage.

Opret Discovery+ og få blandt andet:

 • Dansk og international reality med de største stjerner.
 • True crime-dokumentarer, film, serier og meget mere.
 • Live-TV med en række kanaler, fx Eurosport, Discovery, TLC og Kanal 4, 5 og 6.
 • Underholdning i enhver afskygning lige fra sport til naturprogrammer.
 • Du kan også se udvalgte programmer med en gratis Discovery+ konto.

Én af de super populære streamingtjenester er C More Play. Og det er der god grund til. C More er nemlig helt unik, fordi den er målrettet til de nordiske lande, heriblandt Danmark. Her kan du altså være sikker på at finde noget, der lige falder i din eller dit barns smag. Udvalget er nemlig det hotteste i Norden.

Det pæredanske og det internationale

Streamingtjenestens udvalg af film og serier byder både på det pæredanske og det helt store internationale. De mest populære stjerner giver den gas på skærmen, og du kan vælge lige den genre, som du er i humør til.

Hvis du fx trænger til en god omgang spænding, kan du vælge en blodig krimi. Og hvis du er i humør til noget romantisk, kan du vælge et kærlighedsdrama, fx den klassiske The Notebook. Er du bidt af golf, har C More faktisk også et helt særligt tilbud til dig: Nemlig et særligt golf abonnement!

Tag med Harry Potter til Hogwarts

Er du i det fantasifulde hjørne, kan du se eller gense alle otte Harry Potter-film. C More film byder nemlig på masser af fantastisk fantasy, og her er noget for alle aldre. Streamingtjenesten giver også adgang til storfilm som A Star Is Born, Aquaman og den prisvindende Parasite. Af populære serier kan vi nævne 90’er-hitserien Skadestuen, Beck, Love Life, Yellowstone og The Drowning.

Hvad er C More?

C More Play er en streamingtjeneste, der byder på lækre sager inden for film og serier. Den er skabt af den store TV-udbyder, Canal Digital. Det er altså Canal Digitals egen streamingtjeneste, og de har valgt at målrette den specifikt til Danmark og de nordiske lande. Det betyder, at børn og voksne i det ganske, danske land kan være sikre på at finde det mest populære inden for både danske og internationale film og serier.

Fordele ved et C More abonnement

Har du brug for en lille opsummering? Så får du her en liste med de fordele, der er ved at vælge streamingtjenesten C More Play:

 • C More er Canal Digitals egen streamingtjeneste.
 • C More er målrettet til Danmark og de nordiske lande.
 • De har det mest populære udvalg af film og serier for danskerne.
 • Du kan streame film og serier i alle genrer, lige fra:
 • Romantiske komedier og dramaer, krimi og fantasy.
 • Du kan se eller gense alle Harry Potter-filmene.
 • Vælg det særlige C More golf abonnement, hvis du er bidt af golf.

Hvis du har brug for et skud reality, så er Viaplay altså streamingtjenesten over alle streamingtjenester. Her kan du mæske dig i dramaet i Paradise Hotel, familielivet i Familien fra Bryggen, lækker mad i Masterchef, økonomiske problemer i Luksusfælden og meget, meget mere. Det er den ultimative underholdning og afslapning. Og med abonnement på Viaplay har du det altid lige ved hånden.

De bedste programmer fra TV3

Viaplay er skabt af NENT Group, som står bag alle TV3-kanalerne. Derfor får du de bedste film og serier, som du også kan finde på disse kanaler. Forskellen er bare, at nu er det kun dig, der bestemmer, hvad du vil se hvornår. Du behøver ikke at vente en uge på det næste afsnit af dit yndlingsprogram, men du kan holde maraton i sofaen, lige når det passer dig. Dét er frihed!

Gode Viaplay film og Viaplay Sport

På streamingtjenesten finder du også meget andet end fængende realityprogrammer. Du finder en stor samling af gode film på Viaplay, samt serier i høj kvalitet, og for alle aldre. De små kan således hygge sig med Peter Kanin, teenagerne kan kaste sig over Vampire Diares, og de voksne kan stifte bekendtskab med Fifty Shades of Grey.

Der er med andre ord underholdning for enhver smag med de forskellige Viaplay pakker. Ikke mindst er Viaplay Sport meget populært, og her misser du ikke et beat i dine favorit sportsgrene. Derfor er Viaplay også en oplagt streamingtjeneste for dig, der interesserer dig for sportens verden.

Se episoderne før de kommer i fjernsynet

Et abonnement på streamingtjenesten Viaplay giver dig mange skønne fordele. Én af de bedste er, at du får adgang til spritnye episoder af serier og TV-programmer. Faktisk får du ofte mulighed for at se dem, før de overhovedet kommer i fjernsynet. Det er slut med at vente flere dage på fortsættelsen af dit favoritprogram – med streaming kan du bruge ubegrænset. Se film, serier, børnenes favoritter og sport. Stream eller se offline. Afslut når du vil – Prøv 2 uger gratis her.

Et abonnement på Viaplay er for dig som:

 • Elsker realityprogrammer som Paradise Hotel og Familien fra Bryggen.
 • Gerne vil have adgang til de bedste TV3-programmer.
 • Vil have adgang til alt inden for sportens verden med Viaplay Sport.
 • Ønsker at se episoder af dit yndlingsprogram, før de kommer i fjernsynet.
 • Vil have et abonnement, som kan nydes af både børn, teenagere og voksne.
 • Kan lide gode Viaplay film og serier i høj kvalitet.
 • Vil have god underholdning lige ved hånden.

Disney plus tilbud: Disney plus de andre øjesten

Der er vist ikke det barn eller den voksne, der ikke har et blødt punkt for de gamle Disney-klassikere. Og så er det jo heldigt, at Disney+ er kommet til blandt streamingtjenester. Disney og Pixar har lavet hit på hit på hit af film i hele verden, og du kan også nyde Disney Plus i Danmark.

For børn og voksnes indre barn

Her får du både fantastisk underholdning til børn og det indre barn hos alle voksne. Der er masser af både nyt Disney-guf og nostalgisk gensyn med de gode gamle film. Derfor er tjenesten ikke bare populær blandt børn, men i høj grad også blandt voksne.

Og det er imponerende, eftersom Disney Plus først blev lanceret i september 2020. Danskerne var imidlertid vilde med idéen, allerede inden den gik i luften – og mange havde skrevet sig op til et abonnement, før Disney+ gik i luften.

Disney plus tilbud på det gamle og det nye

Disney+ indeholder et fortryllende univers af underholdning for hele familien. Udvalget spænder fra alle de gamle Disney-klassikere, som man kender dem, til nye, farverige animationsfilm. Man kan snildt få en aften til at gå i selskab med karaktererne fra Sjæl, Frost eller Fremad. Og eftermiddagen bliver bare dét sjovere, når Hannah Montana indtager stuen.

Populære er også de nye filmatiseringer af de velkendte film. Har du fx set den nye Skønheden og Udyret, Løvernes Kone, Mulan eller Lady og Vagabonden? Der er altså lagt i kakkelovnen til lidt af en film aften med dit nye Disney+ abonnement. Hos Billigt Abonnement kan du finde dit Disney Plus tilbud, så du kan nyde en god film allerede i aften.

Marvel og Star Wars - Mere end bare Disney

Men det er faktisk ikke det hele: Med abonnement på Disney+ får du nemlig ikke kun adgang til alverdens film fra Disney og Pixar. Du får også andre spændende og store film, som fx hele Marvel-universet og alle Star Wars-filmene. Ja, hvis du er en Star Wars-fan, er Disney+ abonnementet faktisk lige noget for dig. Her finder du nemlig ikke bare filmene, men også masser af serier om Star Wars. Tænd lyssværdet og nørd igennem!

Fordele med et abonnement på Disney+

Der er altså mange gode grunde – for både børn og voksne – til at kaste sig over et abonnement på Disney Plus. Vi har samlet de vigtigste til dig her:

 • Du får masser af filmguf fra Disney og Pixar.
 • Disney+ byder på alle de gamle Disney-klassikere,
 • men også de allernyeste animationsfilm.
 • Oplev de nye filmatiseringer af de gamle film,
 • fx Skønheden og Udyret, Mulan og Løvernes Konge.
 • Streamingtjenesten byder på mere end “bare” Disney.
 • Du får et komplet udvalg af Marvel- og Star Wars-film.
 • Få film for børn og voksne, samt masser af seriesjov for teenageren.


Se de klassiske og nye Disney plus tilbud.

Priser på streamingtjenester

Når du skal vælge mellem de forskellige streamingtjenester, er der flere faktorer, der spiller ind. Hvilke programmer vil man gerne have adgang til? Er man mest til film, serier, dokumentar eller reality? Vil man gerne kunne streame alle de vigtige kampe i sportens verden? Skal hele familien nyde godt af streamingtjenesten, eller er den bare til dig?

En ting, der er afgørende, er selvfølgelig prisen. Den skal nemlig stemme overens med det, man får for pengene. Her skal det igen afvejes, om indholdet matcher ens personlige behov, og om der er nok af det til prisen. Men hvad koster det egentlig at abonnere på streamingtjenester? Vi giver dig et overblik nedenfor.

Hvad koster C More?

Med C More kan du vælge mellem tre forskellige typer af abonnementer:

 • Det billigste abonnement ligger på 99 kr. om måneden, og her får du adgang til samtlige skønne C More film og serier.
 • Du kan også vælge et særligt C More golf-abonnement til 79 kr. om måneden. Her glipper du ikke den mindste detalje fra golfens verden, og det er perfekt for dig, som er vild med sporten.
 • Alternativt kan du kombinere begge abonnementer, og så lander prisen på 129 kr. om måneden.

Hvad koster Viaplay?

Du kan vælge mellem tre forskellige Viaplay pakker:

 • Hvis du først og fremmest vil se alle de gode Viaplay film og serier, kan du med fordel vælge abonnementet til 99 kr. om måneden.
 • Hvis det derimod er sporten, der trækker, og du derfor gerne vil have Viaplay Sport, kan du vælge abonnementet til 309 kr. Her får du også alle serierne med i købet.
 • Drømmer du om at have adgang til det hele – både film, serier, reality, sport med mere – så kan du få hele pakken for 339 kr. om måneden.

Hvad koster Disney Plus?

Disney Plus er en ny spiller på markedet for streamingtjenester. Men den er allerede uhyre populær! Og dog er den ikke nødvendigvis dyr. Du kan få et Disney Plus abonnement til:

 • 79 kr. om måneden. Her får du adgang til alle de gode Disney-godter lige fra animation af Pixar til Hannah Montana, samt de gamle klassikere og de nye filmatiseringer af dem.
 • Alternativt kan du vælge at købe et abonnement på et helt år. Det koster 790 kr., og det vil sige, at du betaler omkring 66 kr. om måneden. Derfor bliver det en smule billigere, hvis du er frisk på at se Disney det næste års tid.
Prøv streamingtjenester der har gratis prøveperioder

Når du skal finde ud af, hvilke streamingtjenester, der er noget for dig, kan prøveperioder være en rigtig oplagt muligheder. Mange streamingtjenester har en gratis prøveperiode, hvor du kan boltre dig frit i udvalget af film og serier. På den måde kan du finde ud af, om du har lyst til at betale for et abonnement.

Det foregår som regel sådan, at du opretter en konto med dine betalingsoplysninger. Hernæst kan du nyde al din gratis streaming i den periode, prøvetiden nu gælder. Du skal imidlertid være opmærksom på, at du går direkte over i det betalte abonnement, hvis ikke du afmelder dig igen. Er du blevet vild med streamingtjenesten, kan du imidlertid bare fortsætte.

Det er en smart måde for de forskellige streamingtjenester at indfange nye kunder på. Ved at give dig gratis (eller meget billig) adgang i en vis periode, kan du helt fair and square tjekke ud, om abonnementet er noget for dig. Hvis ikke kan du afmelde dig, og ellers kan du bare fortsætte med det betalte abonnement.

Prøveperiode på C More Play

Er du blevet nysgerrig på C More, er du så heldig, at du kan prøve streamingtjenesten gratis. De har nemlig en gratis prøveperiode på 14 dage. Den kan du benytte dig af, hvis du vil se, om det er den helt rigtige streamingtjeneste for dig.

Prøveperiode på Viaplay

Den samme gode nyhed gør sig gældende for dig, der er blevet interesseret i én af de forskellige Viaplay pakker. Du kan nemlig prøve Viaplay gratis i to uger, inden du går over til betalt abonnement – med mindre du selvfølgelig afmelder dig inden da, hvilket du kan gøre til hver en tid.

Andre gode bud på streamingtjenester

Nu er du blevet godt og grundigt introduceret til fire formidable streamingtjenester, nemlig C More, Viaplay, Disney Plus og Discovery Plus. Der findes selvfølgelig også mange andre streamingtjenester, som du kan vælge mellem.

Nogle af de mest populære er fx Netflix og HBO Nordic. De er begge kendt for deres store udvalg af både fængende film og serier, og verden over bliver der binget mange timer hver dag. Herhjemme kan også nævnes streamingtjenesten, TV2 Play, som bestemt også er værd at tjekke ud – især for dig, som er vild med TV2s programmer.

Stream hvor og hvornår du vil

Hvorfor er det egentlig lige, at streaming er så utrolig populært? Svaret er simpelt: Det er simpelt! Det er enormt simpelt at streame alt lige fra film til bøger og musik. Du kan nemlig gøre det lige hvor og hvornår, det passer dig. Det eneste, det kræver er, at du har en telefon, computer eller tablet på dig.

Du kan således hygge dig med din streamingtjeneste, mens du kører fra A til B i bussen. Du kan streame, når du slikker sol i parken, når du holder filmaften med venner eller veninder, og sågar når du er på toilettet – hvis det altså skulle være det, du har lyst til. Streaming af film og serier er altså lidt af en luksus, som man hurtigt kan vænne sig til.

Download de bedste film og serier

Mange af disse tjenester har også en anden luksus, man kan få megen glæde af. Ofte kan man nemlig downloade både film og serier fra den streamingtjeneste, man bruger. Det er rigtig smart, hvis man skal et sted hen, hvor der er svagt eller intet internet.

På bilferien med børnene kan det fx være lidt af en life saver. Børnene kan nemlig være beskæftiget på bagsædet med masser af god underholdning, i lige så lang tid det skal være. På den måde slipper du for at skulle svare på spørgsmål som, “er vi der snart?”, og “jeg skal tisse”, og det kan være guld værd.

Streaming eller Flow TV?

Flow TV har fået gigantisk konkurrence af de smarte streamingtjenester. Med streaming er du helt og holdent selv herre over, hvad du ser, hvor og hvornår du ser det. Der er imidlertid også mange, der vælger at supplere flow TV med streaming, så man har begge dele. På den måde kan man vælge at se lige hvad, man har lyst til, på det givne tidspunkt.

Stream film og serier via dit TV

Og nu, vi snakker om TV, kan du også benytte din streamingtjeneste via dit fjernsyn. Med et Smart-TV kan du fx logge ind på stort set alle streamingtjenester – gratis som betalte. På den måde kan du tjekke alle film- og serielækkerierne ud på dit TV. Det kan være fedt at se en storfilm eller binge en serie på en god og stor skærm.

Hvis du ikke har et Smart-TV, kan du også gøre brug af en Chromecast eller Apple TV. Du tilkobler bare din device til TV’et, og så sendes din streaming direkte til dit TV. På den måde kan du også bruge din telefon, computer eller tablet til noget andet, mens du ser film eller serier på din streamingtjeneste.

Bemærk at de viste priser på denne side kun er vejlende. Tjek altid udbyderens pris, før du køber.