Lyt til lydbøger fra Saxo Premium med ubegrænset adgang

Prøv Saxo Premium - læs dine lydbøger gratis i 30 dage

Selvom man ikke har tid eller lyst til at læse, behøver det ikke at betyde, at man ikke kan komme til at kende de gode historier. Lyt til lydbøger på gratis prøve gennem Saxo, hvis du er typen, der foretrækker at lytte til historier på farten eller bare gerne vil have øjne og hænder fri. Bøger er nemlig ikke faldet nær så meget i popularitet, som mange går og tror. De er bare rykket over til nye formater i form af lyd- og e-bøger. Prøv Saxo Premiumt gratis, hvis du tror, det er noget for dig.

Shop hos den største internetboghandel

Der er en grund til, at Saxo næsten altid dukker op når man søge bøger på Google. Shoppen hos Saxo er nemlig Danmarks største boghandel, og chancerne for, at de har netop den bog, du leder efter, er derfor store. Med flere millioner titler både på dansk og engelsk, er der helt sikkert noget for dig. Og Saxo har sørget for at følge med tiderne og tilbyder derfor de nye digitale formater som e-bøger og lydbøger. Men typisk vil du også have mulighed for at købe en god, gammeldags fysisk bog i hard- eller paperback til bogreolen derhjemme. Shop hos Saxo, hvis du gerne vil sikre dig at vælge en forretning, hvor der er noget for alle.

Udover at være den største online boghandel i landet, er Saxo faktisk også den første. Butikken startede som en almindelig, fysisk butik på Østerbro tilbage i 1961. Her gik det godt, og forretningen blev udnævnt som Gazellevirksomhed. Efter flere årtier med god succes overtog sønnen af det stiftende par butikken i 2000. Han tog den kloge beslutning at udvide forretningen med en internetboghandel.

Få ubegrænset adgang til streaming af lyd- og e-bøger! Bestil nu.

Kender til deres kunder

Når man har millioner af varer på hylderne, har man også millioner af besøgende. Saxo er derfor eksperter, når det kommer til danskernes bogvaner. Saxo bruger aktivt sine data om danskernes tendenser inden for bogkøb og læse- og skrivevaner. Dataene er nemlig med til at skabe Saxo Insights.

Saxo Insights fungerer som en vidensbank. Den har data, som både forfattere, organisationer og forlag kan anvende. Dette er med det formål at gøre læseoplevelsen bedre. De bruger nemlig den tilgængelige data til at forbedre relevans og kvalitet for læserne.

Lyt og læs på Saxo gratis

Saxo tilbyder flere forskellige medlemskaber, og du kan derfor komme til at afprøve disse medlemskaber på Saxo gratis for at se, om de er noget for dig. Opret et medlemskab ved at vælge mellem tre forskellige typer. Det er:

  • Saxo Premium
  • Premium Shopping
  • Premium Streaming.


Og du kan komme til at prøve Saxo medlemskabet gratis, inden du træffer dit endelige valg. Med Saxo Premium Shopping får du gode rabatter på køb af bøger. Desuden får du gratis fragt på de bøger, du køber, og det betyder altså, at det er et oplagt valg til dig, der elsker at købe fysiske bøger.

Vælg Saxo Premium Streaming som medlemskab, hvis du er typen, der foretrækker de nye, digitale formater. Du får nemlig ubegrænset adgang til streaming af lyd- og e-bøger. Vælg Saxo Premium, hvis du gerne vil have alle fordelene i ét medlemskab. Det giver god mening at vælge at prøve dette medlemskab hos Saxo gratis, før du vælger dit endelige medlemskab.

Prøv Saxo gratis!