bøger

Sådan finder du billige abonnementer på lydbøger

Denne artikel indeholder reklamelink

Her finder du gode ideer til billige lydbøger

Når du skal finde billige abonnementer på lydbøger, kan det være lidt af en jungle at finde rundt i. For det første findes der efterhånden mange forskellige lydbogstjenester på nettet, og det kan derfor være en prøvelse at skulle overskue dem alle. For det andet er der også en udfordring i at definere, hvad der er billigt. For én ting er, hvilken tjeneste, der er billigst, men noget helt andet er, hvor du får mest for pengene?

Hvad siger eksperterne?

I stedet for selv at sætte dig ind i samtlige lydbogstjenester, kan du i stedet med fordel ”alliere” dig med en ekspert på området. Et eksempel herpå kunne være Lydbogormen, der skriver anmeldelser af de forskellige lydbogstjenester på markedet, og samtidig rater tjenesterne, så du kan se, hvilke der er bedst – lidt på samme måde som vores anmeldelser. På hjemmesiden kan du også se priserne på de forskellige abonnementer, så du har mulighed for at se, hvor meget de enkelte tjenester koster om måneden.

Tænk over udvalget

Når du sammenligner tjenesterne for at finde den billigste, er det vigtigt, at du ikke udelukkende kigger på pris, men også ser på det udvalg, de forskellige lydbogstjenester stiller til rådighed. Nogle gange vil det således godt kunne betale sig at give 10-20-30 kr. ekstra om måneden, da du så får adgang til langt flere lydbøger, end du ellers vil gøre. Det har mange lyttere allerede erfaret under coronakrisen, hvor læselysten – eller lyttelysten, om man vil – har været højere end nogensinde før.

Er du udelukkende interesseret i den laveste pris, kan du selvfølgelig også nøjes med at fokusere på dette – du skal så blot være opmærksom på, at du måske ikke får en nær så god oplevelse med lydbøger, som du ville kunne få ved blot at betale lidt mere i månedligt abonnement.

Prøv gratis lydbøger først

Lydbogormen giver et rigtig godt overblik over de forskellige lydbogstjenester på markedet, men er du efterfølgende stadig i tvivl om hvilken tjeneste, du skal vælge, findes der også råd herfor. Lydbogormen har nemlig en sektion, hvor der findes en oversigt over gratis lydbøger, som du kan prøve kvit og frit i en given periode. Her kan du i ro og mag teste de forskellige tjenester uden, at det koster en krone.

Det giver dig både mulighed for at prøve de enkelte tjenester, men i høj grad også mulighed for at danne dig en fornemmelse af, hvad du i virkeligheden er på jagt efter. Når du så ved det, kan du passende gå tilbage til oversigten med de forskellige lydbogstjenester og vælge det billigste abonnement ud fra det behov, du har. På den måde kan du altså ved hjælp af gratis lydbøger finde frem til både det bedste og det billigste lydbogsabonnement.

annonce

måltidskasser