RetNemt måltidskasser - design din egen måltidskasse

RetNemt måltidskasser er superlækkert og supernemt

Hos RetNemt gør de en dyd ud af at lave familievenlige måltidskasser til rimelige penge, som du selv har mulighed for at designe ud fra et stort udvalg af retter.

Måltidskasser er lykken i hverdagen, og det gælder sådan set, uanset om man bor alene, sammen med en partner eller i en familie. Med abonnement på en måltidskasse fra RetNemt kommer du til at spise sundt og varieret hver dag – og du får leveret maden lige til døren.

Hos RetNemt går de især op i at sammensætte en måltidskasse, der imødekommer den travle børnefamilie. Som udgangspunkt kan man vælge en basiskasse med sunde og hurtige retter, der kan laves på en halv time, men der er også mulighed for at designe en måltidskasse, der passer til dig og dine behov.

En fleksible måltidskasse-løsning

RetNemt har arrangeret det sådan, at man har mulighed for at justere måltidskassens retter fra uge til uge. Det er en unik mulighed for selv at kunne præge kassens indhold. Hvor man normalt får tilsendt et færdigudviklet ark med ugens opskrifter, bliver man hos RetNemt præsenteret for 14 retter at vælge mellem hver uge. Som udgangspunkt vælger de 1-5, som passer bedst til kunden, men disse kan nemt skiftes ud, hvis man føler for det. Hver uge er der et nyt udvalg af retter, der alle er varierede og sæsonbaserede.

Stort udvalg af retter – noget til enhver smag

Udvalget hos RetNemt måltidskasser er meget bredt. De opererer med flere forskellige kategorier, der dækker over 800 opskrifter, og der er noget til enhver smag og ethvert behov. Det handler sådan set bare om at finde den rigtige løsning, hvor pris, opskrifter og råvarer går op i en højere enhed.  Er man en børnefamilie, kan man med fordel vælge de mere klassiske retter som lasagne og frikadeller, der plejer at være et hit hos børnene, men der er også en quick-retter til dig, der kommer sent hjem fra arbejde og har brug for at stable et hurtigt måltid på benene. 

Nedenfor ses en liste med retter, som RetNemt tilbyder. Det er imidlertid bare et lille udsnit af de kategorier, som du kan vælge mellem. Dette er blot for at give dig først et overblik over udvalget:

Vælger du RetNemt måltidskasser, får du

  • De familievenlige retter med velkendte, nudanske retter.
  • Spændende verdensretter, børnene også kan være med på.
  • Vegetariske retter, som er 30-70% økologiske.
  • “Eksotiske” retter fra fjerne lande.
  • De sunde, nøglemærkede retter.
  • De ekstra sunde retter med 30-70% økologiske råvarer.
  • Hav-retterne, som består af fiskeretter og 30-70% økologi.
  • Quick-retter, som er børnevenlige og ultrahurtige.
  • De grønne retter, som består af mindre kød og mere grønt.
  • By Cofoco-retter, som er klassiske retter fra Cofoco med et twist.

De små kan være med i køkkenet

Det er meget populært at vælge et abonnement på en familievenlig måltidskasse. Lever man i en børnefamilie, ved man, at tingene skal foregå i et vist tempo. Det gælder også for madlavningen, og her kan en familievenlig måltidskasse være en stor hjælp. Af samme grund har RetNemt måltidskasser valgt at have den travle børnefamilie i tankerne i udviklingen af deres udvalg af retter.

Med et abonnement hos RetNemt får du dermed en måltidskasse med opskrifter, der er nemme og hurtige at lave, og hvor man nemt kan have børnene med i madlavningen. En del af retterne er tænkt i, at familiens mindste kan være med i køkkenet. På den måde kan hele familien få en oplevelse i køkkenet, og alle bliver bedre til at lave mad.

Bestil den kasse der passer jer.

Børnevenlig mad på bordet

I RetNemt måltidskasser, er der som beskrevet fokus på børnefamilier og deres behov i hverdagen, men der i stort omfang også tænkt økologi og sundhed ind i ligningen. Retterne er altid udviklet med de 10 kostråd for øje, og 40 råvarer vil som udgangspunkt altid være økologiske. Det er både lækkert, sundt og godt for miljøet. En anden miljømæssig fordel ved måltidskassen er i øvrigt, at du minimerer madspild.

Måltider til singler

Det kan være en udfordring at få sat varm mad på bordet hver aften, hvis man bor alene. Af én eller anden grund er det nemmere at tage sig sammen til at lave mad til flere. Dét problem løser man imidlertid nemt med en måltidskasse fra RetNemt. Her får du lækker aftensmad leveret lige til døren i form af friske råvarer og lækre krydderier. Det er nemt at gå til, og når du abonnerer på en måltidskasse, har du forpligtet dig på at få lavet god mad hver dag. Og det har du ærlig talt fortjent!

Sund og varieret mad med RetNemt måltidskasser

Prisen er selvfølgelig også en afgørende faktor, for man vil helst have dugfriske råvarer, sublime opskrifter og smæk på smagen for skillingen. I den forbindelse er RetNemt måltidskasser det oplagte valg. De gør sig umage i at udvikle og udarbejde nye opskrifter hver uge, der tager højde for, at vi alle har forskellige præferencer og behov med udgangspunkt i en varieret kost uden at det skal koste kassen. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvordan kassen skal se ud. På den måde får du en sund kost og de billigste måltidskasser.

Tilmeld RetNemt måltidskasser.

Kundeservice og Information

Her på billigt-abonnement.dk tilbyder vi særtilbud på RetNemt måltidskasser. Hvis du ønsker mere information omkring de forskellige kasse, er der en samlet liste her.

Ring til kundeservice hos RetNemt:

Kundeservice: 49 177 176

Der er åbent for telefonisk henvendelse i følgende tidsrum:
Mandag: 8.00 – 18.00
Tirsdag: 8.30 – 18.00
Onsdag: 8.30 – 18.00
Torsdag: 8.30 – 15.00
Fredag: 8.00 – 13.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 14.00 – 18.00