Randers Amtsavis abonnement - lokale, nationale og internationale nyheder

Læs Randers Amtsavis fordi..

Med et Randers Amtsavis abonnement får du den stærkeste dækning af lokalstoffet, lige fra Randers FC til Memphis Mansion. Men du får også et kig ud på resten af verden, set fra provinsens perspektiv. Læs mere om fordelene ved et abonnement her!

Tegn et Randers Amtsavis abonnement og kom helt tæt på ikke bare dit lokalområde, men på hele Kronjylland. Randers Amtsavis – eller Amtsavisen, som den oprindeligt hed – er den dominerende lokalavis, som holder dig opdateret på alt fra erhvervsliv, til sport, kultur, nyheder og.

Med abonnement får du også Avisen Danmark med i købet, og her får du både nyheder om Danmark og resten af verden – set fra provinsens perspektiv. Det gør Amtsavisen til den ideelle avis for den stolte randrusianer, der gerne vil holde sig skarp på de vigtigste lokale, nationale og internationale nyheder.

Abonner på Amtsavisen på print eller online

Avisen kan nydes på mange måder, alt efter smag og behov. Det er muligt at købe i løssalg, men ved et Randers Amtsavis abonnement får du dine nyheder på en jævn basis, så du altid er opdateret. Du kan således tegne abonnement på printavisen og få det hotteste Randersstof i postkassen hver dag.

Raslen af papir ved morgenkaffen

Den printede avisen rasler hyggeligt ved morgenbordet, og dagen igennem kan man bladre og læse op på sit foretrukne nyhedsstof. Du kan også tegne Randers Amtsavis abonnement online, så du altid har dine nyheder ved hånden, enten på mobilen, computeren eller tabletten.

Autentisk avisoplevelse online

Det online abonnement går ikke på kompromis med den autentiske avisoplevelse, for her er printavisen direkte gengivet. Det er altså helt op til dig, om du foretrækker din dækning af det lokale og brede Kronjylland på print eller digitalt – nyhederne er lige skarpe i begge formater!

Debat og demokrati i lokalsamfundet

Amtsavisen er berygtet og berømmet for sit engagement i det politiske landskab og det lokale demokrati. Det vigtigste formål, for Amtsavisen er at skabe sammenhængskraft og sikre demokratiske rettigheder for alle lokale borgere i Kronjylland.

Bliv klædt på til den politiske samtale

Avisen er også kendt for at opfordre til debat omkring den lokale dagsorden, og du kan godt regne med at få stof til eftertanke. Med et Randers Amtsavis abonnement bliver du klædt på til at deltage i, og tage initiativ til, den politiske samtale, og du vil kunne forsyne ethvert middagsselskab med de vigtigste nyheder – lokalt, nationalt og globalt.

Få nyheder om Randers FC

Med Amtsavisen får du de hotteste nyheder og de vigtigste opdateringer om Randers FC. Randers FC er byens største sportshold, og fodboldholdet spiller i Danmarks stærkeste fodboldrække, nemlig Superligaen. I både Randers og resten af Kronjylland holder sportsentusiaster skarpt øje med sportsklubben, og med et Randers Amtsavis abonnement får du alle de informationer, du har brug for.

Breaking news om klubben, dens resultater og transfers

Avisens skarpe sportsjournalister slipper ikke Randers FC med blikket eller pennen, men leverer dig dybdegående artikler og breaking news på jævnlig basis. På den måde er du altid opdateret på klubben, dens resultater og transfers med et Randers Amtsavis abonnement.

Din kilde til kulturstof i Randers

Der er nok at tage fat på, når det kommer til at dække Randers’ rige kulturliv. Randers er velkendt på både Danmarks- og verdenskortet, og byen er kendt for nogle særlige og unikke turistattraktioner. Tegn abonnement på Randers Amtsavis og følg med i det tropiske dyre- og planteliv i Randers Regnskov, besøg det verdensberømte Elvis-Museum, Memphis Mansion, og hold dig opdateret på Randers Festuge, Randers Teater og Randers Kunstmuseum.

Det komplette overblik over det kulturelle liv

Du bliver lidt af en kulturekspert med et Amtsavisen abonnement, og du får styr på kalenderen over uforglemmelige begivenheder i hele Kronjylland. Du får det komplette overblik over det kulturelle miljø med både reportager og artikler om teater, udstillinger, musik, film, kunst, foredrag og events.

Tegn abonnement i dag og bliv en del af historien

Amtsavisen har en lang og stolt historie, som du skriver dig ind i ved at tegne abonnement. Avisen blev grundlagt den 3. juli 1819, og den har altså for ganske nyligt haft 200 års jubilæum. Avisen blev grundlagt Amtsavisen, og blandt kendere går den stadig under dette navn.

I dag er avisen ejet af Danmarks næststørste mediekoncert, Jysk Fynske Medier, som også huser en lang række andre populære dagblade. Randers Amtsavis har altid været kendt som frontløberen, når det kommer til byens stærkeste lokalstof, og måske er det derfor, at den har omkring hele 30.000 ugentlige læsere.

Med et Randers Amtsavis abonnement skriver du dig ind i historien om en skarp lokalavis med et stærkt demokratisk engagement. Du bliver en del af en stor læserskare, som nyder den grundigste dækning af nyheder fra Randers, Kronjylland, Danmark og Verden.

Fordele ved et Randers Amtsavis abonnement

Er du interesseret i lokalnyheder fra Randers området, skal du have et abonnement på Amtsavisen – Randers Amtsavis. Vi formidler kun tilbudsabonnementer på Randers Amtsavis med særlige rabatter i forhold til et abonnement til fuld pris. 

Betalinginfo:
– Særpris på avisen + en ekstra måned gratis oveni
– Tilbudsabonnementet er med månedlig betaling
– Betaling er med Girokort

Hvad er med i abonnementet:
– Pairudgave hvis det er valgt
– Online avis hele ugen
– Fordelsklub
– Adgang til Plusartikler på amtsavisen
– Fuld adgang til artikelarkiv

Er du interesseret i lokalnyhederne fra Randers, så klik på knappen herunder.

Kundeservice og Information

Her på billigt-abonnement.dk tilbyder vi særtilbud på regional- og lokalaviser over hele landet. Hvis du ønsker mere information omkring de forskellige aviser, så kig med her.

Skal du bruge åbningstider og kundeservice på Amtsavisen:

Kundeservice: 70 11 12 40

Der er åbent for telefonisk henvendelse i følgende tidsrum:
Mandag-fredag 07.00-17.00
Lørdag og søndag 08.00-11.00 kun reklamation