Bestil aftensmad hos Osuma – direkte fra hylderne hos coop

Få dagligvarer til døren med Osuma

Osuma er dit online supermarked, hvor du kan finde alt det, du har brug for i hverdagen – lige fra plejeprodukter til mad og drikke. Køb ind i din lokale Kvickly eller SuperBrugsen hjemme fra sofaen og få varerne leveret lige til døren.

Når du handler online på Osuma, får du det bedste fra supermarkedet. Og du behøver ikke engang at rejse dig fra sofaen eller husets bedste lænestol. Med Osuma får du nemlig særligt udvalgte produkter, lige fra personlig pleje til fødevarer, pakket og leveret lige til døren.

Hvad kan jeg købe på Osuma.dk?

Du kan altså handle lokalt uden at gå ud ad din dør. Osuma pakker og leverer varer fra Kvickly og SuperBrugsen for dig, og du kan få dem bragt op til fjerde sal, hvis det er det, du har brug for. Der er dag-til-dag-levering og friskhedsgaranti, hvilket betyder, at du får særligt udvalgte varer, og at du får dem hurtigt.

Se de mange dagligvarer – bestil her

Det helt store udvalg - direkte hjem til dig

Du kan finde stort set alt, hvad du har brug for til hverdagen, på Osuma.dk, og få det pakket og bragt. Du kan shoppe på dine betingelser. Ønsker du at få leveret ingredienserne til aftenens fest, kan du få det – for et ekstra gebyr på 20 kroner kan du nemlig få levering på selve dagen.

Du kan også vælge at købe ind online til en weekend, så du ikke skal bekymre dig om det, når du endelig har fri. Og du kan selvfølgelig også overstå hele det ugentlige indkøb på én gang. Det bliver ikke meget nemmere at forsyne sig til hverdagen, end det er på Osuma. Nogle af de varer du kan putte i den virtuelle kurv er fx:

 • Mejeriprodukter i enhver afskygning
 • Brød, kage og andre bagervarer
 • Slagtervarer af høj kvalitet, kød, fisk og fjerkræ
 • Vin, spiritus og lignende drikkevarer
 • Stort udvalg af ost og diverse pålæg
 • Frisk frugt og grønt, samt frugtjuice
 • Tørvarer og varer fra frys
 • Færdige salater fra C-Måltidsmarked
 • Retter tilberedt af Kvickly og SuperBrugsens slagtere
 • Samt fra Cofoco og Meyers
 • Alt inden for personlig pleje, skønhed og velvære

Osuma er som at have en personlig shopper

De dygtige medarbejdere i Kvickly og SuperBrugsen har udvalgt det bedste af det bedste til dig på Osuma. Når du shopper i det online supermarked, kan du derfor vælge mellem særligt udvalgte varer, som er populære her og nu. Det betyder, at Osuma nærmest er som at have en personlig shopper.

Det er på ingen måde tilfældigt, hvad du kan vælge af produkter i de forskellige kategorier. Produkter til personlig pleje, skønhed og velvære er håndplukket af medarbejdere med speciale i netop dette. Det samme gælder for de friske fødevarer, de forskellige vine, spiritus og delikatesser.

Bestil dine dagligvarer her.

Få friskhedsgaranti på dine varer

Osuma har også den fordel, at du får friskhedsgaranti på dine dagligvarer. Du kan altså være sikker på, at dine varer er friske, og at de ikke udløber lige foreløbigt. Og skulle det ikke være tilfældet, får du dine penge tilbage. Det kan være en god tryghed at have, når man overlader indkøbet til nogle andre.

Mange dages holdbarhed

Det er en almindelig bekymring, at man ikke selv tager de specifikke varer ned fra supermarkedets hylder, når man handler online. Men med en friskhedsgaranti behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt du får det rigtige. Osuma garanterer fx, at der altid er minimum fem dage til udløbsdatoen, når du køber mejeriprodukter.

Friskhedsgaranti på alle produkter og kategorier

Også når det gælder det online supermarkeds andre kategorier, får du friskhedsgaranti. Frugt og grønt får altid et kvalitetscheck, inden de pakkes og sendes hjem til dig. Kød, slagtervarer og fjerkræ har minimum tre dages holdbarhed, inden de rammer udløbsdatoen. Brød, ost, pålæg, friske frugtjuice, tørvarer, frosne produkter, færdigsalater og færdigretter har ligeledes friskhedsgaranti, som du kan tjekke ud på Osuma.dk.

Få dag-til-dag-levering fra Osuma

Som udgangspunkt foregår leveringen fra Osuma fra dag til dag. Du bestiller altså dine varer i dag og får dem leveret i morgen. På den måde slipper du for at planlægge, hvornår du kan gå i supermarkedet i løbet af dagen eller ugen. Du skal heller ikke tænke på at få transporteret tunge varer fra A til B, op ad trapper eller lignende, for hvis det passer dig, kan du få bragt dine varer direkte til køkkenbordet.

Har du brug for at få varerne på dagen?

Det kan som nævnt også lade sig gøre at få bragt varerne på selve den dag, du bestiller dem. Det koster bare 20 kroner ekstra, og så skal du ikke vente til dagen efter. Derfor kan du også shoppe spontant på Osuma.dk. Det kan være smart, hvis man fx planlægger en middag eller en festlig begivenhed i sidste øjeblik. Med et par hurtige klik kan du få vinen, oste-tallerkenen, oliven og lignende bragt til dit arrangement.

Er du ikke hjemme, når varerne kommer?

Det er ikke noget problem, hvis du ikke er hjemme, når varerne fra Osuma ankommer. Køle- og frostvarer pakkes nemlig i emballage, der holder dine varer kolde i lang tid. Derfor kan dine fødevarer holde sig friske i køleboksene, så du roligt kan pakke dem ud, når du kommer hjem. Der er altså ingen grund til at stresse, når du handler hos Osuma – tværtimod er formålet at gøre dine hverdagsindkøb helt stressfri.

Derfor skal du bestille måltidskasse fra Osuma

Måltidskasser er super populære blandt danskerne, og det gælder også for Osuma.dk. Her kan du få mange økologiske og bæredygtige produkter fra din lokale Kvickly eller SuperBrugsen. Det kan lette et travlt hverdagsliv en hel del og give mere tid til det, der betyder noget.

Det kan være en stor hjælp ikke at skulle tænke på de daglige eller ugentlige indkøb. Med nogle få klik på computeren er dine varer nemlig på vej. Det kan altså bestemt betale sig at overveje at investere i en måltidskasse fra Osuma, hvis du gerne vil gøre livet lidt lettere for dig selv. Det kan fx give mere tid til familien, partneren, vennerne eller fritidsinteressen.

Bestil her – det bliver ikke nemmere.

Sådan adskiller Osuma sig fra andre måltidskasser

Osuma adskiller sig fra andre måltidskasser, fordi du ikke bare får en kasse, men et helt supermarked af varer. Du kan shoppe varer og produkter, som du i forvejen kender og bruger, online. Det er altså som at gå en tur i Kvickly eller SuperBrugsen – bortset fra at du ikke behøver at forlade dit hjem, pakke eller bringe dine varer.

Derfor er Osuma.dk en unik mulighed for at gøre indkøbene i dagligdagen så lette som overhovedet muligt. Det kan løfte livskvaliteten, fordi det giver tid, luft og rum. Mange har svært ved at få programmet til at hænge sammen, og når de daglige indkøb bliver krydset af på listen, er det hele en del mere overskueligt.

Find dine opskrifter på Osuma.dk

Opskrifter på nemme hverdagsretter finder du også på Osuma. Find inspiration til hovedretter, lette retter samt brød og kager. Det kan være inspiration til en lækker flæskestegssandwich eller en anden opskrift på din favoritmad. Her er det hele og det er supernemt at bestille ingredienserne uden at tage til købmanden.

Tag et kig her.

Kundeservice

I Osumas online supermarked er der mulighed for at handle alle døgnets 24 timer. Deres kundeservice er i top og i den normale åbningstid kan man komme i kontakt med kundeservice via den smarte chatfunktion, nederst i højre hjørne af hjemmesiden. Det gør det både nemt og hurtigt at få svar på spørgsmål og deres produkter og bestilling.