Billigt-abonnement.dk er en formidlingstjeneste

Et nyt medie der gerne vil mere..

Billigt-abonnement.dk kom til verden i sommeren 2020 som en ide til en kommerciel formidlingstjeneste der kan tilbyde sidens besøgende at spare både tid og penge. Vores mission er at gøre det nemmere at finde rundt blandt de mange gode tilbud på danske aviser, måltidskasser, lydbøger og meget mere der findes rundt om på nettet og som bruges af den almindelige forbruger.

Vi fungerer som markedsføringskanal for portalens udbydere, ved at vise deres tilbud, information og overblik omkring udvalgte produkter på abonnementsmarkedet. Rækkefølgen af oversigter og lister er opsat vilkårligt. Som annonce­formidler modtager vi en lille bid af det beløb, du som kunde betaler. Det gør ikke din pris dyrere, tværdigmod så arbejder vi på mange fronter på at få den bedste pris til dig, på de produkter vi viser her på siden.

Kun de bedste produkter til den bedste pris

Vi vil gerne være frontløber med de bedste tilbud, og derfor vil vi gerne have din hjælp, hvis du finder et godt abonnement, som du har testet og kan anbefale, så er vi klar på at “tjekke produktet af” og måske vise det her på sitet.

Ønsker du at kontakte os kan det gøres i menuen Kontakt i bunden af dette site. Vi takker på forhånd.

Vi tager forbehold for eventuelle fejl.

Velkommen til…

_
Denne side ejes af:

Zetup Kommunikation
Havnegade 29A
7100 Vejle

Vi kan kontaktes på mail info@billigt-abonnement.dk

Bemærk at billigt-abonnement.dk er at affiliate-site der tilbyder forskellige forbrugsprodukter. Ønsker du et samarbejde, så skriv endelig en par ord på mail.

Bemærk også at alle skrevne ord her på sitet er beskyttet mod kopiering af ulovligkopiering.dk.