Mofibo - ubegrænset adgang til over 300.000 lydbøger

Tag underholdningen fra Mofibo med på farten

I takt med digitaliseringen er vi blevet mere og mere vant til at have underholdning og læring lige ved hånden, og det er der flere virksomheder, der er skarpt opmærksomme på. En af disse virksomheder er Mofibo, som gør det muligt for dig at tilgå lyd- og e-bøger fra din mobil. Giv det et skud og prøv Mofibo gratis, hvis dette lyder som noget for dig.

Til læseheste på farten

Bøger er slet ikke så forældet en underholdningsform som nogle tror. Der er stadig masser af mennesker, der elsker at læse og dykke ned i både fag- og kunstlitteratur, og når bøgerne er tilpasset vores nye, digitale hverdag, er det blevet nemmere end nogensinde før.

Læs e-bøger gennem Mofibo reader eller lyt til lydbøger, mens du er på farten. Helt kort fortalt er Mofibo nemlig en tjeneste, der giver adgang til bøger i digitale formater gennem abonnementer. Det er oplagt til dig, der elsker historier, men som gerne vil slippe for at købe fysiske bøger eller som gerne vil kunne tage historierne med på farten. Lydbøger er nemlig oplagte til den travle livsstil. Lyt til dem, når du sidder på bussen på vej til arbejde, eller mens du gør rent i hjemmet. Det åbner op for utallige muligheder for multitasking.

Prøv gratis i 30 dage!

Få adgang til de gode historier

Læs og lyt til bøger gennem Mofibo. Du kan endda prøve tjenesten gratis, hvis du er i tvivl om, om det vil være noget for dig.
Lydbogstjenesten er en del af Storytel, og deres vision er at fremme kreativitet og empati gennem gode historier. Disse historier skal være tilgængelige for brugerne når som helst, og det er netop det, deres streamingtjeneste er bygget til.

Lydbøger er et godt valg til dem, der gerne vil kunne lave andre ting, mens de nyder en god historie, men der er også mange, der foretrækker at læse selv. Og det er de godt klar over. Læs e-bøger ved at bestille Mofibos Reader. Gennem denne Reader kan du læse utallige bøger uden, at det skal fylde hele tasken. Det er drømmen for læsehesten, der skal på ferie og ikke kan få plads til alle bøgerne i kufferten.

Prøv Mofibo gratis i 30 dage

Det kan godt være svært at vide, om et produkt er pengene værd, inden man har prøvet det. Og det er Mofibo godt klar over. Prøv derfor Mofibo gratis, inden du træffer din endelige beslutning og køber et abonnement. Den gratis prøveperiode er på 30 dage, og du har derfor god mulighed for at få testet streamingtjenesten af, inden du træffer dit valg.

Er du solgt på Mofibos tjeneste, gælder det bare om at vælge det rette abonnement. Vælg mellem tre forskellige abonnementer; Unlimited, Family og Family Plus. Unlimited giver dig en almindelig bruger samt en Kids Mode bruger, som giver adgang til bøger til 12 år og under. Vælg Family abonnementet, hvis I er flere, der skal have adgang. Dette giver nemlig to almindelige bruger og to Kids Mode brugere. Family Plus er til den store familie med tre almindelige og tre Kids Mode brugere. Vær dog opmærksom på, at du kun kan prøve Mofibo gratis med Unlimited abonnementet.

Køb adgang i dag!

mofibo