Find de bedste måltidskasser - med sund og varieret mad

Smag på dine livretter - find de måltidskasser der passer jer

Måltidskasser er virkelig oppe i tiden, og med god grund. De gør nemlig hverdagen en hel del lettere, og de minimerer madspild. Men hvilken type måltidskasse og abonnement skal du vælge? Læs med og find det bedste!

Aftensmad der er vegetarisk, økologisk eller børnevenlig

Har du også gået og drømt om måltidskasser i en længere periode? Det forstår vi godt! Det er lidt af en luksus at få aftensmad til døren, og det gør hverdagens rutiner så meget nemmere, uanset hvor stor familien er. Samtidig kan det være et smart og bæredygtigt valg at få en kasse med de bedste ingredienser til aftensmaden, bragt lige til døren.

Der findes et hav af forskellige måltids- og grøntkasser, du kan vælge mellem, og det er jo superlækkert. På den måde kan du vælge alt fra den familievenlige kasse til den økologiske eller vegetariske. Vi er her for at formidle de bedste abonnementer, rabatter og tilbud på måltidskasser, så du kan finde den rigtige.

Faste leveringer kan blive en god vane

Der er lige så mange gode grunde til at abonnere på måltidskasser, som der er ingredienser i kassen. Der er næppe mange, der vil klage over at få aftensmad bragt hjem, og i travle husholdninger kan det lette stressen betydeligt. Det er op til familien selv at bestemme om det er årstiderne måltidskasser der skal leveres til døren eller Hello Fresh, retnemt måltidskasser eller en af de andre udbydere der skal stå for aftensmaden.

Aftensmad til døren - så bliver det ikke nemmere

Det kan også være en god løsning, hvis man bor alene, og man har svært ved at tage sig sammen til at lave mad til sig selv. Det kan godt være svært at skrue sig op til at gå i køkkenet og selv finde på en aftensmad, men med en kasse med det hele giver det sig selv.

Mindre madspild og bæredygtige måltidskasser

Der er også klimavenlige fordele ved kasser med hurtig aftensmad. Måltidskasser minimerer dit madspild, fordi du har lige de ingredienser, som du skal bruge i ugens løb – hverken mere eller mindre. Derudover kan du vælge en økologisk eller vegetarisk kasse, og det kan være en stor hjælp til at spise mere bæredygtigt.

Hvilke måltidskasser kan man vælge?

Der er virkelig mange udbydere af “mad leveret til døren” at vælge mellem derude, og det betyder også, at der er noget for enhver smag og ethvert smagsløg. Når man skal finde abonnementer på billige måltidskasser, skal man først og fremmest finde ud af, hvilken type kasse man har brug for. Nedenfor har vi samlet nogle typer af måltidskasser, så du kan få et overblik. Der findes fx:

  • Måltidskasser, hvor du får aftensmad til døren. Her får du lækre retter, som allerede er tilberedt, så du stort set ikke behøver at røre en finger!
  • Økologiske og vegetariske måltidskasser. Der findes masser af bæredygtige måltidskasser, som er både vegetariske og økologiske – eller bare én af delene.
  • Sunde måltidskasser. Er du sporty anlagt, kan du investere i en særlig sund-kasse, som er sammensat med henblik på f.eks. få kalorier.
  • Familievenlige måltidskasser, hvor de små kan være med. Disse måltidskasser indeholder opskrifter, som er lette at lave, så alle kan være med i køkkenet. Og de små kokke vil også være vilde med maden, som er børnevenlig og ikke for krydret.

Et uendeligt udvalg

Ovenstående er bare et lille udsnit af forskellige typer kasser. Udvalget er faktisk uendeligt, så du kan vælge præcis det, der passer til dig og dit behov. Fx kan du også få såkaldte saml-selv-kasser, hvor du selv kan sammensætte ugens menu. Det er meget fleksibelt og gør det muligt fx at indlægge et par ugentlige fiskedage, hvis det er det, man ønsker.

Se målstidkasserne fra 

Retnemt
HelloFresh

Andre udbydere af måltidskasser og aftensmad til døren
Eatgrim – direkte fra gården til dig
Nemlig.com
Osuma – friske varer fra SuperBrugsen eller Kvickly

Altid nemme og hurtige opskrifter

Du kan med fordel også gøre dig nogle tanker om, hvor lang tid du har lyst til at bruge på at lave aftensmad. Nogle måltidskasser er fremstillet sådan, at det går enormt hurtigt at tilberede et måltid. Det kan fx være en opskrift, der tager mindre end tyve minutter at lave. Hvis du har lyst til at lære at lave nogle mere avancerede retter, kan du vælge en anden type måltidskasse.

Priserne svinger på abonnementerne

Der findes i forskellige prisklasser. Det handler blandt andet om, hvor mange dage om ugen du får en kasse, hvor meget den indeholder, og hvor dyre råvarerne er. Der findes også mange kasser inden for hver enkelt kategori, og her kan prisen også veksle. For at være sikker på, at du får den billigste pris for din måltidskasse, er det altså vigtigt at kende markedet.

Priserne svinger på abonnementerne

Måltidskasser findes i forskellige prisklasser. Det handler blandt andet om, hvor mange dage om ugen du får måltidskassen, hvor meget den indeholder, og hvor dyre råvarerne er. Der findes også mange måltidskasser inden for hver enkelt kategori, og her kan prisen også veksle. For at være sikker på, at du får den billigste pris for din måltidskasse, er det altså vigtigt at kende markedet.

Vælg det bedste aftale

Der er mange udbydere, mange muligheder, priser og abonnementer. Det gør det ikke just nemt at vælge sin måltidskasse, men bare rolig – vi er her for at hjælpe dig!

Få hjælp til at finde tilbud og rabatter

Vi brænder for at formidle de allerbedste abonnementer på forskellige typer af måltidskasser. Det gør vi, fordi vi synes, at du har fortjent aftensmad til døren. Du har også fortjent at få den absolut bedste pris på den helt rigtige kasse.

Det kan godt være svært at finde rundt i, og internettet kan være lidt af en jungle. Heldigvis kan du nøjes med at tjekke de forskellige abonnementer ud hos os. Vi har nemlig samlet de bedste abonnementer og den vigtigste information om aktuelle priser, tilbud og rabatter.

Vi er i løbende dialog med udbyderne

Vi er også passionerede omkring konstant at forsøge at give dig endnu bedre tilbud på billige måltidskasser. Derfor er vi løbende i kontakt med de forskellige udbydere. Vi arbejder på alle tider af døgnet for at give dig endnu bedre priser og endnu flere fordele, så du ikke bare er tilfreds med dit abonnement, men er vild med det! Vi vil simpelthen finde de bedste måltidskasser til dig og familien.

Få aftensmad til døren til den bedste pris

Med vores udvalgte leverandører og produkter kan du nemt finde den måltidskasse, der giver mening for dig. Vi giver dig overblik over dine bedste muligheder på markedet. Vi mener nemlig, at det skal være nemt at gennemskue, hvor du får de billigste og lækreste måltidskasser.

De bedste tilbud på alle typer måltidskasser

Vi formidler de mest favorable tilbud på flere forskellige typer af måltidskasser. Det gælder både for dig, der drømmer om at få aftensmad til døren – tilberedt og lige til at varme – og dig, der gerne vil lære at lave flere vegetariske retter efter nemme opskrifter. Det gælder også for dig, som gerne vil minimere dit madspild og leve mere bæredygtigt, og måske økologisk.

Vores abonnementer på måltidskasser gør livet nemmere for dig, der skal kokkerere til hele familien, eller dig, der ønsker at lave mere varm mad til dig selv. Her er altså noget for enhver smag, men fælles for alle vores udvalgte abonnementer på måltidskasser er, at det er de absolut bedste til prisen.

God appetit!