Lydbøger fra BookBeat - prøve gratis i 2 uger

Prøv Bookbeat - gratis prøve af lydbøger

Selvom man ikke har tid eller lyst til at læse, behøver det ikke at betyde, at man ikke kan komme til at kende de gode historier. Lyt til lydbøger med gratis prøve gennem Bookbeat, hvis du er typen, der foretrækker at lytte til historier på farten eller bare gerne vil have øjne og hænder fri. Bøger er nemlig ikke faldet nær så meget i popularitet, som mange går og tror. De er bare rykket over til nye formater i form af lyd- og e-bøger. Prøv Bookbeat gratis, hvis du tror, det er noget for dig.

Få gode historier ved hånden

Det digitale bogformater er oplagte til dem, der elsker historier, og som gerne vil have dem ved hånden. Og det er her, at Bookbeat kommer ind i billedet. Muligheden for at læse mange bøger uden at skulle have plads til dem i tasken eller at lytte til bøgerne, mens du laver noget andet, betyder, at bøgerne bliver tilpasset til den travle livsstil på farten. Desuden passer disse formater også til vores nye vaner og forventninger. Vi er vant til at have adgang til læring og underholdning gennem vores telefoner og andre elektroniske enheder, og det giver derfor god mening, at vi også kan tilgå bøger denne vej.

Lyt og læs mere her.

Bookbeat er nemlig en digital tjeneste, der gennem abonnementer give sine brugere adgang til lyd- og e-bøger. Og brugerne kan få lov til at prøve Bookbeat uden det koster noget, inden de træffer deres endelige valg. Gennem deres streamingtjeneste, kan du få adgang til over 200.000 bøger, så der er ikke nogen risiko for at komme til at kede sig.

Hold bøgerne i live

Nye streamingtjenester er netop dem, der er med til at holde bøgerne i live. De giver nye og mere bæredygtige løsninger for at få adgang til de gode historier, der aldrig går af mode. Prøv Bookbeat og vælg selv, om du vil downloade eller streame bøgerne. Når du downloader en bog, vil du også have adgang til den, når du er offline, og det betyder, at du ikke behøver at bruge af din data, hvis du ikke har forbindelse til WiFi.

Bookbeat går op i at holde de gode fortællinger i live. Det gør de blandt andet ved at gøre dem mere tilgængelige i den digitale tidsalder. Støt de gode fortællinger ved at prøve uden det koster noget og overvej, om et abonnement kunne være noget for dig.

Lyt til alle de lydbøger du vil

Hos Bookbeat kan du vælge mellem tre forskellige abonnementer. Deres Standard abonnement er det, der passer til de fleste, og det giver op til 100 timers lytning. Ved du dog, at du ikke kommer til at bruge så mange timer, kan du i stedet vælge Basic abonnementet. Her får du 20 timer om måneden. Er du dog en stor bogentusiast, så vælg Premium. Dette abonnement giver dig nemlig ubegrænset adgang til lytning og læsning.

Prøv helt uden betaling, inden du vælger dit endelige abonnement. Den gratis prøveperiode er på to uger, og giver dig Premium adgang, hvilket vil sige, at du kan læse og lytte så meget, som du har lyst til i perioden. Det gør det nemt for dig at finde ud af, om det er noget for dig.

Køb et abonnement i dag!

Ejes af Bonnier Books

Ingen tunge bøger hos Bonnier Books’ streamingtjeneste. I sommeren 2020 lancerede sin egen streamingtjeneste BookBeat. Målet er at nå 100.000 lydbogsabonnenter på sigt i Danmark.

Ideen er at med et abonnement på denne lydbogstjeneste, har du adgang til uendeligt mange bøger og de alle er lige til at tage med, hvorhen du vil.