JydskeVestkysten – et abonnement med det lokale overblik

Læs JydskeVestkysten fordi..

Hvis du leder efter et avisabonnement fra et regionalt dagblad, der skriver om lokalstof fra det sønderjyske område med et internationalt præg, kan JydskeVestkysten være præcis det du er på jagt efter. Her skal vi kigge lidt nærmere på, hvad de forskellige abonnementsløsninger indebærer, og hvad du får ud af et abonnement på JydskeVestkysten.

Få det lokale overblik

Det er selvfølgelig spændende at følge med i det store nationale og internationale nyhedsbillede, men man har også brug for at få det lokale overblik. Så er det vigtigt, at man finder den avis, der har fokus på kvalitetsjournalistik og et bredspektret tilbud til dig, der gerne vil holde dig opdateret på alt, hvad der sker lokalt.

Nogle nyheder angår os mere end andre, og det er her en god lokalavis kommer ind i billedet. En god lokalavis skal engagere og nuanceret formidle det, der foregår i nærmiljøet, og her har JydskeVestkysten vist sig at brillere i en årrække.

Få overblik over de lokale nyheder.

En ung lokalavis med meget på hjerte

Selv om JydskeVestkysten ikke tilhører de ældste blandt de danske lokalaviser, er der sket meget på de 30 år avisen har eksisteret. Avisen så dagens lys i 1991, da aviserne Jydske Tidende og Vestkysten blev slået sammen, efter de i lang tid havde ligget i konkurrence med hinanden. Nu var de samlet til èn avis for dækningen af hele den sydlige del af Jylland. I 2015 indgik avisen i Jysk Fynske medier.

Papiravis og digitalavis i en moderne tidsalder

Man har mange gange spået avisernes død, men den er ikke kommet, og det er der en god grund til. Vi har brug for aviserne, også selv når papirformatet er ved at svinde hen. Det findes stadig, og ligesom at man godt kan lide at læse en bog i fysisk format, så er det også sådan med aviser. Vi er ikke lavet for at kigge ind i en skærm mestendels af vores vågne liv, og en fysisk papiravis giver ro og overblik på en helt anden måde. I stedet for at blive bombarderet med sager og nyheder fra højre og venstre, kan man læse sig gennem et nøje kurateret udvalg i alle genrer fra begyndelse til ende. Der er altså noget helt særligt over at bibeholde den gode tradition, som en lokalavis repræsenterer.

Forskellige abonnementsløsninger på JV.dk

Hvis du gerne vil finde et JydskeVestkysten abonnement, så er der flere forskellige løsninger at vælge mellem.

Plus-artikler digitalt abonnement

Hvis du ønsker et fleksibelt digitalt abonnement, så kan du vælge plus-artikler, hvor du får tilgang de til at læse artikler, inden din nabo får tilgang til dem. Det er en lavtærskel løsning der er perfekt til dig, der ikke vil forpligte dig til et fuldt abonnement, men stadig gerne vil have tilgang til godt læsestof.

E-avis

Hvis du vil have tilgang til den fulde avis, som den ser ud på papir, men i en overskuelig og praktisk digital udgave, så er E-avis måske det helt rette Jyske Vestkysten abonnement for dig. Her får du nemlig tilgang til hele avisen, og kan fordybe dig.

E-avis og plus-artikler

Hvis du vil have det bedste af det hele, skal du vælge den abonnementsløsning, der både giver dig adgang til hele avisen digitalt, og giver dig adgang til eksklusivt indhold inden alle andre med plus-artikler. Her får du indblik i dybdegående plus-historier med det samme og ovenikøbet kan du nyde hele avisen, som du kender den.

Papirformat

Hvis du gerne vil have avisen på print, så skal du vælge, hvilken udgave af avisen du ønsker et JyskeVestkysten abonnement på. Du kan vælge mellem Aabenraa, Billund, Esbjerg, Haderslev, Kolding, Sønderborg, Tønder, Varde og Vejen, når du skal finde det helt rigtige abonnement. Dette er også perfekt for dig, der måske ikke længere bor i din hjemby, og gerne vil holde dig godt opdateret på, hvad der sker derhjemme, og få en håndgribelig forbindelse til dit hjemsted.

Lokalaviser er således ikke udelukkende for lokale, men også for dig, der er interesseret i at følge med i, hvad der foregår lokalt. Det er vigtigere end nogensinde at bibeholde et nuanceret og mangefacetteret nyhedsbillede, og her spiller lokalaviser som Jyske Vestkysten en essentiel rolle.

Når du har valgt hvilken papiravis du ønsker, så kan du enkelt vælge mellem et kombi-abonnement, eller et komplet-abonnement. Hvis du går efter et kombi-abonnement, så kan du se frem til indhold digitalt hele ugen, og lidt ekstra forkælelse i weekenden, hvor avisen bliver leveret i din postkasse hver fredag, lørdag og søndag. Du får ergo både fordelene ved den digitale avis, og det digitale overblik, og den ekstra oplevelse det er at unde sig en papiravis i weekenden.

Med et komplet-abonnement, får du ligeledes tilgang til alt det digitale indhold, og kan også se frem til avisen hver morgen, leveret i din postkasse. Dermed kan du få det fulde overblik med et Jyske Vestkysten abonnement.

Fordele ved et JV-abonnement

Er du interesseret i lokalnyheder fra det Sønderjyske område lige fra Esbjerg over Kolding til grænsen og ud til Vesterhavet. Så passer et abonnement på JydskeVestkysten perfekt ind her. På Billigt-abonnement.dk formidler vi kun de billigtste tilbudsabonnementer på JydskeVestkysten med særlige rabatter i forhold til et abonnement til fuld pris. 

Betalinginfo:
– Tilbudsabonnementet er med månedlig betaling
– PBS-betalinger den første hverdag i måneden

Hvad er med i abonnementet:
– Særpris på avisen + en ekstra måned gratis oveni
– Pairudgave hvis det er valgt
– Online avis hele ugen
– Fordelsklub med arrangementer og produkter
– Adgang til Plus-artikler 
– Fuld adgang til artikelarkiv

Kundeservice og Information

Her på billigt-abonnement.dk tilbyder vi særtilbud på regional- og lokalaviser som JV.dk over hele landet. Hvis du ønsker mere information omkring Jysk Fynske Mediers forskellige medier.

Skal du bruge åbningstider og kundeservice på JydskeVestkysten:

Kundeservice: 70 20 80 24

Der er åbent for telefonisk henvendelse i følgende tidsrum:
Mandag-fredag 07.00-17.00
Lørdag og søndag 08.00-11.00 (kun for reklamation).