Horsens Folkeblad - Et avisabonnement med lokale og nationale nyheder

Læs Horsens Folkeblad fordi..

Horsens Folkeblad er en avis med over 150 års erfaring med at bringe både lokale og nationale nyheder til både læsere i Horsens og omegnen. Med et stort fokus på alt, hvad der rør sig inden for lokale nyheder samt sport, erhverv og bolig, giver folkebladet sine læsere et godt overblik over de emner, der betyder mest i deres hverdag. Og med et Horsens Folkeblad abonnement får du nemt adgang til alle de relevante nyheder for dig, der bor i området.

Lang historie og stor erfaring

Man kan ikke argumentere mod, at Horsens Folkeblad har stor erfaring med at bringe nyheder ud til danskerne, der bor i Horsens og Østjylland. Bladet blev nemlig stiftet helt tilbage i 1863 under navnet “Horsens Morgenblad”. Der gik dog kun knap tre år, før navnet blev skiftet til Horsens Folkeblad, som vi kender det i dag.

Med sine mange år bag sig, kan man ikke argumentere mod, at Horsens Folkeblad har stor erfaring med at bringe nyheder ud til sine læsere. Og med et læsertal på mange tusind, er der god grund til at give avisen et skud, hvis du er interesseret i de lokale nyheder.

Horsens Folkeblad fusionerede med Vejle Amts Folkeblad i 2011. Herefter blev bladene kommercielt samlet under navnet Jyske Medier. Endnu en fusion skete senere med Fynske Medier, og i dag er Horsens Folkeblad derfor udgivet under Jysk Fynske Medier koncernen. Denne koncern dækker over hele 14 lokale dagblade i landet.

Ikke kun for læsere i Horsens

Du kan sagtens læse Horsens Folkeblad, selvom du ikke bor i Horsens. Avisen lægger vægt på at dække spændende og relevante nyheder i lokalområdet, og henvender sig derfor også meget til læsere fra det større område omkring Horsens og Østjylland generelt. Helt konkret dækker dagbladet specifikt Horsens, Hedensted, Juelsminde, Nr. Snede, Skanderborg og Odder, og læserne er dermed også spredt over flere forskellige byer.

Læs Horsens Folkeblad, hvis du gerne vil have et større indblik i, hvad der sker omkring dig. Med dybdegående journalistik, kan du føle dig sikker på, at du som abonnent bliver holdt opdateret om alt, der rør sig i lokalområdet. Det betyder også, at du er godt informeret om hændelser og emner, der meget vel kan komme til at vedrøre dig.

Tilpas dit abonnement til dine præferencer

Du kan nemt komme til at tilpasse dit Horsens Folkeblad abonnement, så det er optimalt for dig. Du har nemlig mange valgmuligheder, når du køber et Horsens Folkeblad abonnement. Dette gør det langt nemmere for læsere at blive abonnenter uden at føle, at de kommer til at betale for noget, de alligevel ikke får brugt.

Vælg dit Horsens Folkeblad abonnement ved først at angive, om du vil have avisen digitalt eller i print. Det giver dig mulighed for selv at bestemme, hvordan du kommer til at læse dine nyheder. Mange foretrækker at have den digitale version, som man nemt kan tilgå via telefon, tablet eller computer, men der er også mange, der foretrækker den traditionelle charme ved fysiske, printede aviser.

Få adgang til nyhederne hvor som helst

Vælg et digitalt Horsens Folkeblad abonnement, hvis du gerne vil være sikker på at kunne tilgå nyhederne når som helst og hvor som helst. Det digitale abonnement henvender sig især til de moderne læsere, der er på farten og hverken har tid, lyst eller plads til at bære rundt på et fysisk dagblad.

Vælger du det digitale Horsens Folkeblad abonnement, vil du hernæst skulle vælge mellem tre typer. Du kan vælge at få den fulde digitale adgang til både E-avisen og plus-artikler. Med dette abonnement får du både overblikket og fordybelsen fra E-avisen samt de løbende lokale nyheder og perspektivrige plus-historier.

Hvis du på forhånd ved, at der kun er visse historier og nyheder, du kommer til at følge, kan du i stedet vælge blot at have adgang til e-avisen eller plus-artiklerne. E-avisen er til dig, der lægger vægt på fordybelsen. Her får du nemlig adgang til avisen, som du kender den – blot i en digital udgave. Er du mere til de løbende, lokale historier, kan du vælge blot at få adgang til plus-artikler.

Fysisk avis som man kender den

Der er mange, der vælger et Horsens Folkeblad abonnement på print. Der er noget afslappende og velkendt ved at sidde med et fysisk dagblad, som man ikke skal lade op, og som man nemt kan tage med under armen. Igen giver Horsens Folkeblad dig som læser mulighed for at tilpasse dit abonnement til dine præferencer.

Læs Horsens Folkeblad hver dag med det komplette abonnement. Her får du nemlig den fysiske avis leveret til døren hver dag, så du hele tiden er opdateret de dybdegående analyser såvel som de hurtige opdateringer. Har du ikke interesse eller tid til at læse folkebladet hver dag, kan du i stedet vælge weekendabonnementet, hvor du får avisen leveret fredag, lørdag og søndag. Det skal desuden nævnes, at begge de fysiske abonnementer også giver dig adgang til alle de digitale muligheder.