Skræddersy din aftensmad med HelloFresh måltidskasser

HelloFresh måltidskasser - et mere bæredygtigt valg

HelloFresh er på kort tid blevet en verdensomspændende måltidskassevirksomhed, der også har slået rødder i det danske marked med stor succes. Med en grønnere og mere bæredygtig tilgang til produktionen af måltidskasser er de verdens ledende CO2-neutrale måltidskasseudbyder, der sørger for, at du med god samvittighed kan nyde din aftensmad, der bliver leveret lige til døren.

Der findes mange producenter af måltidskasser i Danmark, og der er efterhånden et udvalg for enhver smag. HelloFresh er en af de nye skud på stammen, der udvikler sunde og verdensinspirerede retter, der samtidig kæmper for at reducere deres CO2-aftryk.

Hellofresh er en global virksomhed, som har taget verdenen med storm, og Danmark er ingen undtagelse. Det er en meget populær udbyder, der har fokus på sunde, velsmagende måltidskasser, hvor der er noget for enhver smag.

Læs mere om HelloFresh måltidskasser.

Et grønnere valg - en dejlig måltidskasse-løsning

Hellofresh er ikke bare endnu en måltidskassevirksomhed. De har målrettet ambition om at reducere CO2-udslippet og er verdens første ledende CO2-neutrale måltidskasseproducent, som støtter globale og lokale miljøprodukter. Hvad vil det så sige? Jo, det vil sige, at Hellofresh tænker bæredygtighed ind i deres arbejdsprocesser på flere måder.

Udover at have for øje at mindske brugen af emballage og gøre den mere miljøvenlig, bestiller de også alle deres ingredienser direkte fra producenterne. På den måde bliver transporttiden reduceret, hvilket nedsætter CO2-udslippet. Samtidig har de som virksomhed forpligtet sig til at kompensere for alle deres direkte CO2-udledninger forårsaget af dem selv, f.eks. interne operationer, forretningsrejser og levering til kunder.

Mindre madspild

Alt for ofte smider vi resterne fra vores lækre mad i skraldespanden. Det er en skam, og med en måltidskasse fra Hellofresh kan du komme dette problem til livs. Hellofresh sørger nemlig for at levere præcis den mængde mad, som du har brug for, hverken mere eller mindre. På den måde hjælper de dig med at mindske madspild med op til 21% procent per måltid.

Et univers af madmuligheder med Hellofresh måltidskasser

Hellofresh har også et stort udvalg af forskellige måltidskasser, hvor man kan vælge familievenlige retter, vegetarisk mad eller hurtig og nem aftensmad på kun 25 minutter. Mulighederne er mange, og der er noget for enhver smag! Hver uge får du mulighed for at vælge mellem 15 opskrifter, hvor der både er lidt danske darlings til børnefamilien og grønne retter til vegetaren. Med Hellofresh får du altså mulighed for at skræddersy din egen måltidskasse og lave din helt egen menu til ugen med friske ingredienser.

De har fire fokusområder:

  • Klassiske retter, hvor du med garanti får en varieret kost.
  • Vegetariske retter med en masse grønne godter.
  • Familievenlige retter, der imødekommer både børn og voksne.


Nemme og hurtige retter til de mere hektiske uger.

Bestil Hellofresh måltidskasser

Fordele ved at vælge Hellofresh måltidskasser

Fordelene er mange i forhold til måltidskasser. De største fordele ved at få leveret maden hjem. Hvis man har en travl hverdag, hvor både arbejde, børn og andre aktiviteter skal passes, er en måltidskasse tidsbesparende, da man hverken skal handle ind eller bruge tid på at finde ud af, hvad aftensmaden skal være.

Når man skal vælge Hellofresh måltidskasser, er det meget individuelt, hvilken slags der passer til husstanden. Måltidskasserne er blevet meget populære i de danske hjem og kan både glæde børn og voksne. I en travl hverdag, kan det nemlig have sine fordele at vælge en måltidskasse med aftensmad, der bliver leveret lige til døren op til flere gange ugentligt. Man kan selv bestemme, hvilke dage man ønsker at få dem leveret. Måske er der hos en familie kun behov for én levering om ugen, hvor der hos andre kan være behov flere. Der er rig mulighed for at vælge både familievenligt mad, samt vegetarisk efter behovet i hjemmet.

Nemt og hurtigt med HelloFresh

Man kan tegne et abonnement hos HelloFresh.dk nemt og hurtigt på deres hjemmeside, og der er ingen bindingsperiode. Det eneste, du skal forholde dig til, er at vælge mellem de 15 opskrifter om ugen, som er inspireret af mad fra forskellige dele af verden.

Deres overordnet mål er at gøre hverdagen nemmere for danskerne. Af samme grund leverer de til store dele i Danmark og arbejder hele tiden på at udvide deres leveringsområder. Derudover tilbyder de en række leveringsmuligheder, der gør det muligt for dig at vælge, hvordan leveringen passer bedst ind i din hverdag. Mulighederne er mange!

Bestil Hellofresh måltidskasser

Kundeservice og Information

Her på billigt-abonnement.dk tilbyder vi særtilbud på Hellofresh måltidskasser. Her kommerder information om hvordan du kommer i kontakt med kundeservice.

Chat med kundeservice hos Hellofresh.dk direkte på hjemmesiden.

Der er åbent for telefonisk henvendelse i følgende tidsrum:
Mandag: 10.00 – 21.00
Tirsdag: 10.00 – 21.00
Onsdag: 11.00 – 19.00
Torsdag: 9.00 – 15.00
Fredag: Lukket
Lørdag: 10.00 – 15.00
Søndag: 12.00 – 21.00