Fyns Amts Avis - få nyheder fra det øst- og sydfynske

Køb Fyns Amts Avis - regionalavisen for det sydfynske lokalområde

Vil du gerne have direkte og dybdegående adgang til velskrevne nyheder om det, der rør sig på Fyn? Så er Fyns Amts Avis er godt valg som nyhedskilde. Denne regionalavis dækker alle relevante nyheder i det syd- og østfynske område, og giver relevante nyheder, der holder sine læsere opdateret med alt, der rør sig i deres lokalområde. Og med et Fyns Amts Avis abonnement, er det nemt for dig som læser at få adgang dine daglige nyheder.

Lang historie

Vælg Fyns Amts Avis, hvis du gerne vil have dine nyheder fra en avis, der har stor erfaring på området. Fyns Amts Avis har nemlig eksisteret siden 1863 med navnet Sydfyenske Tidende. Sidenhen skiftede avisen også navn til Svendborg Avis og i 1970 fik avisen sit i dag velkendte navn, Fyens Amts Avis.

Fyens Amts Avis grundlæggelse var et led i bondefrigørelsen og grundlovskampen i slutningen af 1800-tallet. Avisen blev grundlagt af lokalbefolkningen, og det giver derfor god mening, at det stadig i dag er disse, der er omdrejningspunktet for avisen. Med stort fokus på ytringsfrihed var avisen en pålidelig kilde for lokale nyheder. I dag er avisen politisk uafhængig, men har en liberal holdning, der gør den populær blandt mange læsere.

I konkurrence med Fyens Stiftstidende

Fyns Amts Avis har været i stor konkurrence med Fyens Stiftstidende. I 1978 blev de to aviser dog enige om en aftale, så de begge kunne eksistere og bringe nyheder om lokalområdet. Siden 1996 er de to aviser blevet trykt i samme trykkeri i Odense. I 2006 blev partnerselskabet Fynske Medier etableret af Fyens Amts Avis’ og Fyens Stiftstidendes tidligere udgiverselskaber. Dette partnerselskab fungerer som et service- og salgssamarbejde. Sidenhen har de to aviser desuden fået fælles redaktioner i flere byer.

Nyheder fra hele området

Da avisen spænder over et større område, vil et Fyens Amts Avis abonnement holde dig godt opdateret med, hvad der rør sig i det syd- og østfynske område. Avisens hovedredaktion befinder sig i Svendborg, men det har også lokalredaktioner i Ringe, Rudkøbing, Faaborg og Ærøskøbing. Det betyder altså, at du som læser kan regne med at få et bredt overblik over nyhederne i området.

Læs Fyens Amts Avis, hvis du har en interesse i god journalistik, der vedrører dig og området hvor du bor.

Med sin liberale tilgang, lægger avisen stor vægt på at være kritisk i sin tilgang til lokaljournalistikken. Den ser desuden sig selv som en vagthund over store magtfulde, institutioner.

Fyns Amts Avis Ærø, Langeland og øhavet ved Sydfyn

Avisen skriver lokalstof fra de sydlige øer omkring Fyn. Her er altid læsestof der har at gøre med de 55 øer og holme der ligger det sydfynske øhav. Her er nyttigt lokalstof, der opfanges af redaktionen for Fyns Amts Avis Ærø og og Langeland.

Faa.dk skriver også om dødsfald, mindeord og dødsannoncer for store dele af Fyn.

Nemt at blive abonnent på de vilkår du ønsker

Med et Fyns Amts Avis abonnement kan du få adgang til de nyheder, der er vigtige for dig, lige når du har lyst. Og du har mulighed for at sammensætte et abonnement, der passer godt til netop dine præferencer og behov.

Fyns Amts Avis giver mulighed for at få et digitalt abonnement eller et abonnement i print. Der er altså både plads til de mere moderne og digital-minded læsere samt dem, der foretrækker de mere traditionelle og fysiske nyheder. Lige meget, om du vælger det ene eller det andet Fyns Amts Avis abonnement, vil du kunne komme til at tilpasse typen og mængden af indhold, du får adgang til.

Digital adgang i forskellige former

Køb et digitalt Fyns Amts Avis abonnement, hvis du gerne vil være sikker på at have adgang til alle de relevante nyheder, og på samme tid ved, at du ikke kommer til at bruge fysiske aviser, hvis du får dem tilsendt. Med et digitale abonnement kan du tilgå nyheder fra mobilen, tabletten eller computeren, og du har derfor hele tiden den gode journalistik ved hånden.

Vælg mellem tre forskellige typer af digitale abonnementer på Fyns Amts Avis. Hvis du gerne vil have adgang til det hele, kan du vælge et abonnement på både E-avisen og Plus-artikler. E-avisen giver dig den indgående og fordybelse og overblikket, mens Plus-artikler holder dig opdateret med løbende og øjeblikkelige nyhedshistorier.

Er du mest til dybden og overblikket, kan du vælge blot at få adgang til E-avisen. Ved du til gengæld, at du har en større interesse i de løbende, lokale udviklinger, kan du også vælge kun at abonnere på Plus-artiklerne. Det er dermed nemt for dig at få digitale nyheder på præcis den måde, du foretrækker.

Få den velkendte avis leveret til døren

Det er sundt at lægge skærmene fra sig fra tid til anden, og derfor er der stadig mange avislæsere, der foretrækker de fysiske, printede udgaver. Vælg mellem to forskellige abonnementer på Fyns Amts Avis printede eksemplarer.

Vælger du det komplette Fyns Amts Avis abonnement, får du den fysiske avis leveret i postkassen hver dag. Med dette abonnement sikrer du dig, at du ikke går glip af de aktuelle nyheder. Er du dog typen, der foretrækker at læse nyhederne i ro og mag i weekenden, kan du vælge weekendabonnementet, hvor du får avisen leveret fredag, lørdag og søndag.

Lige meget, hvilken et af de to fysiske Fyns Amts Avis abonnementer, du vælger, vil du få fuld adgang til de digitale muligheder. Der er derfor ingen risiko for, at du kommer til at gå glip af de mest relevante og aktuelle nyheder fra lokalområdet.

Fordele ved et Fyns Amts Avis abonnement

Er du interesseret i de lokale nyheder fra Sydfyn, skal du have et abonnement på faa.dk. Her på Billigt-abonnement.dk formidler vi kun tilbudsabonnementer på avisen med særlige rabatter, i forhold til et abonnement til den fulde pris. 

Betalinginfo:
– Tilbudsabonnementet er med månedlig betaling
– PBS-betalinger den første hverdag i måneden

Hvad er med i abonnementet:
– Særpris på faa.dk + en ekstra måned gratis oveni
– Pairudgave hvis du har valgt det
– Digital avis hele ugen
– Fordelsklub med arrangementer og produkter 
– Adgang til Plusartikler
– Fuld adgang til artikelarkiv

Fyns Amts Avis kontakt og kundeservice

Her på billigt-abonnement.dk tilbyder vi særtilbud på regional- og lokalaviser over hele landet, men hvis du ønsker mere information omkring Jysk Fynske Mediers mange medier.

Skal du bruge åbningstider Fyns Amts Avis kontakt:

Kundeservice: 63 15 15 15

Der er åbent for telefonisk henvendelse i følgende tidsrum:
Mandag-fredag 07.00-16.00
Lørdag-søndag 08.00-11.00 kun reklamation