Fyens Stiftstidende abonnement - en avis der giver mening

Læs Fyens Stiftstidende fordi..

Hvis du er interesseret lokale nyheder fra Fyn, er Fyens Stiftstidende den oplagte avis at abonnere på. Her får du stærkt lokalstof, engageret politisk debat og perspektiv til resten af landet – og verden! 

Lokalstof fra Fyn fås i topform i Fyens Stiftstidende, og det er den dedikerede fynbos avis. Der er ikke nogen tvivl om, at det er denne avis, du skal læse, hvis du for alvor vil engagere dig i livet i og omkring dit lokalmiljø på fyn og øhavet omkring. Du bliver opdateret på kultur, sport og politik, og du får et grundlag for at tage aktiv del i den demokratiske debat.

Udover at få de vigtigste nyheder og information om dit nærområde og dets begivenheder, får du også oplysning og overblik over hele øen. Du får desuden en indsprøjtning af nationale nyheder fra resten af landet, med avisen i avisen, ‘Avisen Danmark’, samt et internationalt perspektiv.

boi

Fyens Stiftstidende abonnement på 3 måder

Der er altså mange gode grunde til at abonnere på det historiske, lokale nyhedsmedie. Og der er også mange måder at abonnere på. Der findes tre forskellige varianter af et Fyens Stiftstidende abonnement, så du også kan finde en løsning, der giver mening for dig.

Papiravisen for hverdagslæseren

Er du en ivrig avislæser, kan du få nyheder på print alle ugens dage. Den traditionelle papiravis har stor værdi i dag, hvor så meget er digitalt, og den materielle avis ved morgenbordet kan altså noget særligt. Hvis man godt kan lide at bladre i nyhederne, mens man spiser sin ostemad og drikker sin kop kaffe, kan man gøre hverdagsmorgenerne lidt hyggeligere med dette abonnement.

Fyens Stiftstidende fredag, lørdag, søndag

Er du lidt vel travl i hverdagene, kan du vælge at begrænse abonnementet til weekenden, så du kan hygge dig med Fyn-stof fra fredag til søndag. Her bliver avisen hurtigt en uundværlig del af det lange formiddags­ritual, hvor man sidder længe ved bordet og får en ekstra kop kaffe.

Og når man skal mødes med venner eller familie­ til middag om aftenen, kan man informere dem om alle de lokale nyheder. Som avislæser kan man hurtigt blive en vigtig kilde til viden for sine nærmeste – og det er jo ikke så dårligt.

Fyens Stiftstidende abonnement

Online abonnement med ekstra

I dag foretrækker mange imidlertid at have adgang til deres nyhedsstof online. Det er smart, fordi det så er tilgængeligt alle døgnets timer, uanset hvor man befinder sig. Med et online Fyens Stiftstidende abonnement får du desuden en række ekstra lækkerier med i prisen.

På din computer, mobil eller tablet får du nemlig også adgang til nyhedsarkivet, hvor det bugner med gamle artikler. Her kan du få et historisk og grundigt indblik i både avisen og Fyns forskellige omegne. Det er altså lige noget for den dedikerede og engagerede fynbo!

Der er også andre muligheder, som du kan gøre brug af med et Fyens Stiftstidende abonnement online. Du kan fx melde dig ind i fordelsklubben, som giver dig favorable tilbud på alt fra rejser til koncerter, foredrag, specielle produkter og arrangementer.

Fyens Stiftstidendes historie

Den fynske avis har en lang og sjov historie, der går helt tilbage til 1772. Her blev den grundlagt af bogtrykkeren, Christian Gorm Biering, som først gav den et temmelig langt og kringlet navn, nemlig ‘Kongelig Privilegerede Odense Adressse-Contoirs Efterretninger’. Avisen var til gengæld ikke særlig lang, den startede nemlig ud på 8 siders komprimeret stof.

Fra lokale nyheder til internationale begivenheder

I 1852 fik avisen så navnet, som vi kender det, nemlig det mere velklingende Fyens Stiftstidende. Avisen har hele sin lange levetid – lige fra de sølle 8 sider avisen startede med til nu – været kendt for sit stærke lokalstof. Og den dag i dag er den stadig berømt for sin dækning af Fyn, lige fra de helt små kringelkroge til det større perspektiv på hele øen.

Siden er der som nævnt kommet mere avis til, nemlig sektioner, der berører ikke bare de vigtige lokale nyheder, men også nationale og internationalt begivenheder. Derfor kommer man hele vejen rundt om både Fyn, Danmark og Verden, når man læser Fyens Stiftstidende i dag.

Fyens.dk viser også fynske dødsfald, mindeord og dødsmeddelelser for hele Fyn. Fyens Stiftstidende dødsannoncer har sit eget område i avisen, derfor er det ofte her der søges efter dødsannoncer på lokale og bekendte personer.

boi

Hvad koster et abonnement på Fyens Stiftstidende?

Abonnementsprisen på avisen varierer afhængigt af abonnementstype, som kan inkludere digital adgang eller printudgaven. Priserne kan også påvirkes af abonnementslængden og eventuelle kampagner eller rabatter.

Frontløber på lokalstof og abonnenter

I dag er Fyens Stiftstidende en del af koncernen, Jysk Fynske Medier, som huser hele 14 lokalblade og regionale dagblade, og desuden også både radio og ugeaviser. Fyens Stiftstidende må dog siges at være frontløberen, når det kommer til de lokale nyheder og antallet af abonnenter.

Med et Fyens Stiftstidende abonnement bliver du en del af et stort fællesskab på op mod 130.000 ugentlige læsere. Du kan altså godt være sikker på, at du har en hel del samtalepartnere om diverse nyheder, der berører ø, land og klode.

Værdigrundlag og politisk ståsted

Historisk set har Fyens Stiftstidende haft bånd til Det Konservative Folkeparti, men siden 1975 har avisen været parti-uafhængig og helt sin egen. Den er dog stadig båret og præget af et solidt borgerligt-liberalt værdigrundlag.

Fyens Stiftstidende er kendt for at have høje ambitioner for den åbne debat i lokalsamfundet, og den udgør et vigtigt led i de demokratiske og politiske beslutninger på øen. Som politisk fynbo, med et bankende hjerte for det lokalpolitiske, er avisen en yderst værdifuld læsning og oplysning.

Fordele ved et Fyens Stiftstidende abonnement

Er du interesseret i lokalnyheder fra hele Fyn, skal du have et abonnement på Fyens.dk. På Billigt-abonnement.dk formidler vi kun tilbudsabonnementer på avisen med særlige rabatter i forhold til et abonnement til fuld pris.

Betalinginfo:
– Tilbudsabonnementet er med månedlig betaling
– PBS-betalinger den første hverdag i måneden

Hvad er med i abonnementet:
– Særpris på Fyens.dk + en ekstra måned gratis oveni
– Pairudgave hvis det er valgt
– Digital avis hele ugen – hvis det er valgt
– Fordelsklub med arrangementer og produkter
– Adgang til dybtegående Plusartikler

Fyens Stiftstidende kontakt og kundeservice

Her på billigt-abonnement.dk tilbyder vi abonnementer på dagblade, regional- og lokalaviser over hele landet. Vi er det man kalder en moderne udgave af en avissælger. Ønskes der mere information omkring Fyens.dk, er der herunder mulighed for telefonisk kontakt.

Find åbningstider og en Fyens Stiftstidende kontakt:

Kundeservice: 63 15 15 15

Der er åbent for telefonisk henvendelse i følgende tidsrum:
Mandag-fredag 07.00-16.00
Lørdag-søndag 08.00-11.00 (dog kun reklamation)