Fredericia Dagblad abonnement - nyheder fra en moderne lokalavis

Læs de lokal nyheder i Fredericia Dagblad

Er du på jagt efter en moderne lokalavis? Så kan et Fredericia Dagblad abonnement være præcis det du leder efter. Her skal vi kigge lidt nærmere på og dykke ned i, hvorfor Fredericia Dagblad står som en moderne og indsigtsfuld lokalavis, der er værd at følge med i.

boi

En gammel avis – en moderne historie

Fredericia Dagblad er et af Danmarks ældste dagblade. Avisen har været trykt siden 1890. Traditioner giver ikke udelukkende en god historie, men de beviser, at det er muligt både at bibeholde de gode, gamle traditioner og genopfinde sig selv for et moderne publikum.

At man gik væk fra den kongelige bevilling, der tidligere var nødvendigt for at stifte dagblade, blev årsagen til, at Fredericia Dagblad kunne komme på benene. Der var opstået et behov for venstreorienterede aviser efter den blodige krig mod preusserne i 1864, som i hovedsageligt var båret frem af konservative stemmer.

I dag er Fredericia Dagblad ejet af Jysk Fynske medier, og indgår i et større samarbejde om at løfte det lokale nyhedsfelt over det meste af Danmark.

En digital avis

En af de ting, der for alvor definerer Fredericia Dagblad som moderne avis i dag, er den digitale tilstedeværelse. Fredericia Dagblad har forstået, hvilket stof man ønsker digitalt, og har derfor også bløde emner som bolig og livsstil i tillæg til at dække de lokale, nationale og internationale begivenheder.

Det er heller ingen tvivl om, at en lokalavis, som frdb.dk ikke udelukkende holder de borgere, der bor i området opdateret, men også de borgere, der måske er flyttet fra Fredericia og omegn, opdateret på hvad der sker på hjemegnen. Der er mange læsere, der gerne vil holde sig opdateret fra deres hjemegn, og så er digitale og fleksible løsninger det perfekte valg.

boi

Tilstedeværelse på de sociale medier

Fredericia Dagblad har flere tusinde følgere på de sociale medier, hvor de formidler personlige historier og nyhedsstof i SoMe-format. Med de sociale medier har nyhedsmedierne fundet ud af, at man kan kommunikere med og komme ud til et helt nyt og større publikum, og Fredericia Dagblad har for alvor formået at finde sin plads i den sociale medie-tilstedeværelse, som dagens mediebillede kræver.

fredericia dagblad abonnement

Bestil et Fredericia Dagblad Abonnement

Der er flere abonnementsløsninger tilgængelige for dig, der er på jagt efter et Fredericia Dagblad abonnement. Vi kigger nu på de forskellige løsninger, så du kan finde et skræddersyet abonnement, der passer perfekt til dine behov. Dermed kan du nyde lokale såvel som globale nyheder, lige når du har lyst – både digitalt og på print – det er helt op til dig.

Man kan købe Fredericia Dagblad i de fleste lokale kiosker og butikker, hvis man har gjort det til en god vane at tage avisen med, når man er nede at købe ind. For dig, der gerne vil, have, at det hele går automatisk, så er et abonnement måske en bedre og mere økonomisk og holdbar løsning over tid, da du for alvor får mulighed for at koble fra og få en glædelig overraskelse i din postkasse hver dag – eller i weekenden.

Vi lever i en hurtig tid, hvor det kan være rart at koble af med fysiske medier. Det er ikke sådan, at vi nødvendigvis er skabt for at sidde at læse på en skærm hver dag, og en avis i papirform, kan blive en velkommen pause i en travl hverdag. Den tid man har, når man har sat sig ned med avisen, er tid man har for sig selv, og det er en dyrebar vare i dagens samfund. Men for, at det skal blive så fleksibelt som overhovedet muligt, så er der også digitale muligheder for dig, der gerne vil holde dig opdateret uanset hvor du befinder dig i verden.

Digitale abonnementer

Hvis du er på jagt efter et digitalt Fredericia Dagblad abonnement, har du som udgangspunkt tre gode valgmuligheder. Du kan vælge mellem plus-artikler, som er det billigste abonnement. Her får du tilgang til historier med det samme gennem nyhedsbreve og den digitale avis.

Hvis du ønsker at opgradere, så kan du vælge det abonnement, der giver dig adgang til hele den digitale avis. Så får du adgang til avisen præcis, som du kender den, bare i en digital udgave, så du kan fordybe dig i godt læsestof, uanset hvor du befinder dig.

Den mest omfattende løsning, er den, der giver adgang til alt indhold på nettet i tillæg til den digitale avis. Du får altså adgang både til plus-artikler og til den digitale avis.

Print-abonnementer

For dig, der ikke udelukkende vil nøjes med at læse Fredericia Dagblad digitalt, kan du vælge mellem flere løsninger for et print-abonnement. Du kan vælge et Fredericia Dagblad Abonnement, hvor du nemt får adgang til den digitale udgave, samt du får mulighed for at fordybe dig lidt ekstra i weekenden, hvor papiravisen bliver leveret fredag, lørdag og søndag. Med komplet abonnement på Fredericia Dagblad, får du adgang til alt det digitale indhold, samt avisen leveret til din postkasse hver dag.

Det er med andre ord nemt at finde et Fredericia Dagblad abonnement, der passer perfekt til dig og dine behov.

boi

Kontakt og kundeservice

Her på billigt-abonnement.dk tilbyder vi abonnementer på dagblade, regional- og lokalaviser over hele landet. Vi er det man kalder en moderne udgave af en avissælger. Ønskes der mere information omkring Fredericia Dagblad, er der herunder mulighed for telefonisk kontakt.

Find åbningstider og kontakt på avisen:

Kundeservice: 76 27 20 20

Der er åbent for telefonisk henvendelse i følgende tidsrum:
Mandag-fredag 08.00 – 17.00 (reklamation til 18.30)
Lørdag-søndag 08.00 – 11.00 (dog kun reklamation)