Denne side indeholder reklamelinks

Fredericia Dagblad abonnement - nyheder fra en moderne lokalavis

Læs Fredericia Dagblad fordi..

Er du på jagt efter en moderne lokalavis? Så kan et Fredericia Dagblad abonnement være præcis det du leder efter. Her skal vi kigge lidt nærmere på og dykke ned i, hvorfor Fredericia Dagblad står som en moderne og indsigtsfuld lokalavis, der er værd at følge med i.

En gammel avis – en moderne historie

Fredericia Dagblad er et af Danmarks ældste dagblade. Avisen er udkommet siden 1890. Traditioner giver ikke udelukkende en rig historie, men de beviser også, at det er muligt både at bibeholde de gode, gamle traditioner og genopfinde sig selv for et moderne publikum.

At man gik væk fra den kongelige bevilling, der tidligere var nødvendigt for at stifte dagblade, blev årsagen til, at Fredericia Dagblad kunne komme på benene. Der var opstået et behov for venstreorienterede aviser efter den blodige krig mod preusserne i 1864, som i hovedsageligt var båret frem af konservative stemmer.

I dag er Fredericia Dagblad ejet af Jysk Fynske medier, og indgår derfor i et større samarbejde om at løfte det lokale nyhedsfelt i Danmark.

En digital avis

En af de ting, der for alvor definerer Fredericia Dagblad som moderne avis i dag, er den digitale tilstedeværelse. Fredericia Dagblad har forstået, hvilket stof man ønsker digitalt, og har derfor også bløde emner som bolig og livsstil i tillæg til at dække nationale og internationale begivenheder.

Det er heller ingen tvivl om, at en lokalavis ikke udelukkende holder de borgere, der bor i området opdateret, men også de borgere, der måske er flyttet fra Fredericia og omegn, opdateret på hvad der sker på hjemegnen. Der er mange læsere, der gerne vil holde sig opdateret fra deres hjemegn, og så er digitale og fleksible løsninger det perfekte valg.

Tilstedeværelse på de sociale medier

Fredericia Dagblad har flere tusinde følgere på de sociale medier, hvor de formidler personlige historier og nyhedshistorier i SoMe-format. Med de sociale medier har nyhedsmedierne fundet ud af, at man kan kommunikere med og komme ud til et helt nyt publikum, og Fredericia Dagblad har for alvor formået at finde sin plads i den sociale medie-tilstedeværelse, som dagens mediebillede kræver.

Fredericia Dagblad Abonnement – hvad skal du vælge?

Der er flere abonnementsløsninger tilgængelige for dig, der er på jagt efter et Fredericia Dagblad abonnement. Nu skal vi kigge lidt på de forskellige løsninger, så du kan finde en skræddersyet løsning, der passer perfekt til dine behov. Dermed kan du nyde lokale såvel som globale nyheder, lige når du har lyst – både digitalt og på print – det er helt op til dig.

Man kan købe Fredericia Dagblad i lokale kiosker og butikker, hvis man har gjort det til en god vane at tage avisen med, når man er nede at købe ind. For dig, der gerne vil, have, at det hele går automatisk, så er et abonnement måske en bedre og mere holdbar løsning over tid, da du for alvor får mulighed for at koble fra og få en glædelig overraskelse i din postkasse hver dag – eller i weekenden.

Hold dig opdateret – bestil et abonnement.

Vi lever i en hurtig tid, hvor det kan være rart at koble af med fysiske medier. Det er ikke sådan, at vi nødvendigvis er skabt for at sidde at læse på en skærm hver dag, og en avis i papirform, kan blive en velkommen pause i en travl hverdag. Den tid man har, når man har sat sig ned med avisen, er tid man har for sig selv, og det er en dyrebar vare i dagens samfund. Men for, at det skal blive så fleksibelt som overhovedet muligt, så er der også digitale muligheder for dig, der gerne vil holde dig opdateret uanset hvor du befinder dig i verden.

Digitale abonnementer

Hvis du er på jagt efter et digitalt Fredericia Dagblad abonnement, har du som udgangspunkt tre gode valgmuligheder. Du kan vælge mellem plus-artikler, som er det billigste abonnement. Her får du tilgang til historier med det samme gennem nyhedsbreve og den digitale avis.

Hvis du ønsker at opgradere, så kan du vælge det abonnement, der giver dig adgang til hele den digitale avis. Så får du adgang til avisen præcis, som du kender den, bare i en digital udgave, så du kan fordybe dig i godt læsestof, uanset hvor du befinder dig.

Den mest omfattende løsning, er den, der giver adgang til alt indhold på nettet i tillæg til den digitale avis. Du får altså adgang både til plus-artikler og til den digitale avis.

Bestil dit abonnement nu og få fuld adgang.

Print-abonnementer

For dig, der ikke udelukkende vil nøjes med at læse Fredericia Dagblad digitalt, kan du vælge mellem flere løsninger for et print-abonnement. Du kan vælge et Fredericia Dagblad Abonnement, hvor du nemt får adgang til den digitale udgave, samt du får mulighed for at fordybe dig lidt ekstra i weekenden, hvor papiravisen bliver leveret fredag, lørdag og søndag. Med komplet abonnement på Fredericia Dagblad, får du adgang til alt det digitale indhold, samt avisen leveret til din postkasse hver dag.

Det er med andre ord nemt at finde et Fredericia Dagblad abonnement, der passer perfekt til dig og dine behov.

Find det rette abonnement.