Folkebladet Lemvig abonnement – få lokalstof i verdensklasse

Læs Folkebladet Lemvig fordi..

Med Folkebladet Lemvig er du altid skarp på, hvad der rører sig i dit område. Du får lokalstof i verdensklasse, og du får også de vigtigste nationale og internationale overskrifter. 

Folkebladet Lemvig fører dig up to date med alt, hvad der sker i Lemvig og omegn. Du misser ikke et arrangement, en kriminalsag, et mål i fodbold eller en ny, vigtig handel med avisen. Avisen giver dig, kort og godt, det lokalstof du har brug for.

Men du bliver ikke bare klædt på til at gebærde dig i dit lokale område, med tillægget, Avisen Danmark, får du også de væsentligste nyheder på lands- og verdensplan. Et abonnement på Folkebladet Lemvig er altså det eneste, du behøver.

Lokale, nationale og globale nyheder i Folkebladet Lemvig

Et Folkebladet Lemvig abonnement er for dig, der lægger vægt på lokalområdet og de nære nyheder. Her får du lokalstof i verdensklasse, og hvad end det drejer sig om politik, erhverv, kultur eller sport bliver historierne dækket tæt og engageret.

Folkebladet Lemvigs journalister brænder for lokalområdet og brænder igennem, når de skriver om det. Det er journalistik fra lokaleksperter til dig, der også ønsker at vide, hvad der sker i dit nærområde – du undgår nok ikke selv også at blive lidt af en lokal ekspert med abonnement på avisen.

boi

Hvad dækker avisen?

Men Folkebladet Lemvig dækker ikke kun de helt lokale nyheder. Her skrives om alt fra hverdagen i Lemvig Kommune til områdets dødsannoncer. Med avisen får du altså en seriøs dækning af Lemvig, Ulfborg, Vemb og Thyborøn. Du når også ud i afkrogene af resten af Danmark og i sidste instans: Verden. Avisen har dog altid et nært perspektiv, i det store og det små.

Avisen er i dag ejet af den store mediekoncern, Jysk Fynske Medier, som fører mange populære regionale og lokale blade. Avisen hører til i Lemvig, hvorfra de lokale, nationale og globale nyheder når ud til forgreningerne af de lokale områder.

Folkebladet Lemvig abonnement

Folkebladet er en dansk lokalavis der redaktionelt dækker
Ulfborg, Vemb, Thyborøn og naturligvis Lemvig.

Folkebladet Lemvig abonnement

Et Folkebladet Lemvig abonnement fås på mange måder, for der skal være noget for enhver smag, så alle får en god avisoplevelse. Du kan således vælge at abonnere hele ugen, i weekenden eller online, hvor avisen altid er tilgængelig for dig.

Abonnement på printavisen

Er du mere digitalt anlagt, og foretrækker du, at avisen altid er tilgængelig for dig, kan det online format være noget for dig. Her kan du læse avisen, når du vil, på din computer, din telefon eller din tablet. Den online avis er en tro kopi af printversionen, så du kan stadig nyde en autentisk avisoplevelse.

Nyheder om sport i Lemvig

Interesserer du dig for den lokale sport, finder du ikke bedre dækning af nyhederne end den, Folkebladet tilbyder. Sportsjournalisterne fører dig ajour med både trænere, spillere og fans i dine yndlings-sportsgrene.

Fodbold og håndbold

Særligt fodbold og håndbold er stort i området, og her skal du ikke være bange for at misse et mål. Med et Folkebladet Lemvig abonnement får du brandvarme sports nyheder og kompetent dækning af alt fra optakter til konkrete resultater.

Sportsligt nyt kloden rundt

Du kommer i dybden med interviews og reportager, og du kommer til at lære de lokale sportsstjerner godt at kende. Du får også de vigtigste sportslige nyheder fra resten af Danmark og udlandet, så sporten bliver dækket hele vejen rundt om kloden i Folkebladet Lemvig.

Erhverv og kultur i Folkebladet Lemvig

Andre store områder i Folkebladet Lemvig er erhverv og kultur. Når du abonnerer på avisen, er du altid skarpt opdateret på de vigtigste handler og den generelle dagsorden, når det gælder forretningslivet. Det kan have stor værdi for dig, der selv driver virksomhed, beskæftiger dig med iværksætteri eller bare har en interesse for erhvervslivet i dit lokale område.

På kulturområdet kan et Folkebladet Lemvig abonnement sikre dig, at du aldrig går glip af et arrangement eller en fed begivenhed. Avisen kommer til at udgøre en slags kalender over kulturlivet, lige fra teater, musik, foredrag og udstillinger.

Stor demokratisk værdi

Lokalaviser, og i særdeleshed Folkebladet Lemvig, har en stor betydning for det politiske liv i området. Avisen er politisk uafhængig, men den er en væsentlig kilde til oplysning og spiller en stor rolle for sammenhængskraften i det nære område. Ved at abonnere på avisen bidrager du til denne demokratiske værdi, og du bliver en aktiv del af dit lokalområde.

Kundeservice og kontakt på Folkebladet Lemvig

 Her på billigt-abonnement.dk tilbyder vi abonnementer på dagblade, regional- og lokalaviser over hele landet. Vi er kun det man kalder en moderne udgave af en avissælger. Ønskes der mere information omkring denne avis, er der herunder mulighed for telefonisk kontakt.

Find åbningstider og kontakt på avisen:

Kundeservice: 70 11 70 66

Der er åbent for telefonisk henvendelse i følgende tidsrum:
Mandag-fredag 08.00 – 17.00 (reklamation til 18.30)
Lørdag-søndag 08.00 – 11.00 (dog kun reklamation)