kunst

Find kunsten hos kunstnere og gallerier

baiiai2i1

Bliv klogere på dygtige kunstnere

Kunst i hjemmet kan være en stor beslutning. Der kan være mange ting der spiller ind, når man skal vælge kunstværker til hjemmet eller til sin virksomhed. Spørgsmålet om det skal være et unikt abstrakt maleri, et portrait, en skulptur i bronze eller noget med farver, det kan godt tage tid, finde kunsten og beslutte sig.

Derfor er det også vigtigt, at man vælger at lave lidt research omkring et galleri eller kunstudstilling der viser netop den kunststil man søger.

Vælg kunst med hjertet

Uanset hvor du vælger at investere i din kunst, så har du mulighed for at tjekke den kunstner ud på nettet, før man handler kunstværk. Det er yderst vigtigt man er tilfreds og vælger værket med hjertet.

Få nye farver ind i dit hjem

Ved at friske hjemmet lidt op med nye kunstværker, vil man nemlig få en følelse af forandring, og det kan være forfriskende og tiltrængt, men et maleri eller to på væggene gøre stor forskel.

I gallerierne er de eksperter i at hjælpe med det rette farvevalg på dine nye værker. Her er det ofte muligt at låne et værk med hjem eller leje det i en periode. Dette skal dog aftales med galleriet. Denne service tilbydes også af flere kunstnere, hvis man handler direkte med en kunstner, men det bliver nok på andre vilkår.

Her følger et par kunstnere der kan tilbyde flotte værker:

Sidsel Brix
Jette Reinert
Anne Lethan
Svend Høgh
Erik Langkjær
Lisbeth Ellinor

God jagt på dit nye værk.

annonce

bookbeat