dinero regnskabsprogram

Dinero er Danmarks bedste regnskabsprogram til iværksættere

baiiai2i1

Med Dinero regnskabsprogram kan du få styr på alle moms-, bogførings- og regnskabsreglerne

Har du styr på moms-, bogførings- og regnskabsreglerne? Bare rolig, det behøver du heller ikke med Dinero som dit regnskabsprogram. Her gør de smarte funktioner det nemt at bogføre korrekt på ingen tid, så du kan fokusere på at skabe værdi i din virksomhed.

Få det store økonomiske overblik og overstået bogføringen på rekordtid

Regnskab og bogføring kan være en stor og skræmmende opgave for mange – men med det rigtige regnskabsprogram kan du nemt og hurtigt få det klaret, uden at du mister det økonomiske overblik. 

Regnskabsprogrammet er udviklet til iværksættere og selvstændige, som hellere vil bruge tiden på deres virksomheders kerneprodukt end regnskab. Alt, der vedrører dit regnskab, indtægter, udgifter, moms, kommende betalinger, resultat og meget andet, bliver automatisk gemt og præsenteret for dig på en enkel og overskuelig måde.

Tjek Dinero-regnskabsprogram – uden det koster noget.

Du kan bogføre korrekt uden at kende til hverken moms- eller bogføringsreglerne. Du skal med andre ord aldrig være nervøs for, at du er kommet til at bogføre noget forkert, da systemet hele tiden hjælper og guider dig sikkert gennem bogføringen

Fyldt med funktioner – fra de basale til de avancerede

Her er et regnskabsprogram der er fyldt med innovative og tidsbesparende funktioner, som gør din hverdag som virksomhedsejer meget nemmere – og der kommer hele tiden nye funktioner til, så det bliver endnu bedre og dit regnskab mere automatisk. 

Funktioner, der gør din hverdag meget nemmere:

– Automatisk bankafstemning – smart kontrolværktøj til dit regnskab
– Bogføringsskabeloner – nemt at bogføre korrekt
– Bilag i skyen – slut med krøllede kvitteringer og papirer
– EAN-fakturering – et krav, når du sender fakturaer til det offentlige
– Mobil-app – tag dit regnskab med dig overalt
– Abonnementsfakturering – sæt opkrævningerne på autopilot
– Betaling via MobilePay – lad kunderne betale med et swipe

Alle nødvendige funktioner til nem og simpel bogføring får du med gratisversionen, Dinero Starter. Det er blandt andet ubegrænsede salgsfakturaer og ubegrænsede posteringer, ligesom du kan bogføre al moms med ét simpelt klik. 

Med Dinero Pro får du adgang til alle funktioner (og integrationer), så regnskabet bliver endnu nemmere og smart.

Du har også mulighed for at få alle tal og oplysninger til oplysningsskemaet serveret med Skatteopgørelsen, ligesom du kan lave én gratis lønseddel om måneden med Dinero Løn. Med LogBuy får du adgang til mere end 2.800 rabataftaler, du også kan bruge privat.

dinero regnskabsprogram

Vælg intelligent og nem bogføring

Det er nemt og simpelt at bogføre i Dinero. Det skyldes den innovative og avancerede teknologi, de forskellige skabeloner, funktioner, integrationer m.m. er bygget på. Mange processer er automatiserede, så du kan bogføre med få klik.

Fx hjælper den digitale bogføringsassistent dig med at bogføre på den korrekte konto i regnskabet, så du får det rigtige skatte- og momsfradrag. Faktisk finder den selv alle relevante data, når du skanner en kvittering, så du bare skal trykke “Godkend”.

Til en pris, hvor alle kan være med

Dinero er gratis, så længe du ønsker det. Faktisk kan du sende din første faktura på under 2 minutter, uden at du skal have kreditkortet op af lommen. Med Dinero Starter får du nemlig alle de funktioner, du har brug for at kunne bogføre til 0 kroner.

Hvis du gerne vil have adgang til alle funktioner og integrationer, så du kan automatisere alle manuelle og tidskrævende processer, kan du vælge Pro-udgaven. Pro er perfekt til at sætte fart på dit regnskab og bogføring til en fast lav pris. 

Oplev Dinero regnskabsprogram, og gør det nemt for dig selv at holde styr på regnskabet. Hvis du har et andet regnskabsprogram, flytter Dinero dit regnskab kvit og frit, ligesom de også giver dig Pro-udgaven for den periode, du har betalt for et andet regnskabsprogram (maks. 12 måneder). 

Prøv – uden beregning her.

annonce