Dagbladet Struer abonnement - med nyheder helt tæt på lokalområdet

Læs Dagbladet Struer fordi..

Hos Dagbladet Struer, får du ikke bare nyheder fra indland og udland, men også helt tæt på i dit lokalområde. Hvis du selv er bosat i Struer eller nærområdet og gerne vil vide, hvad der sker lokalt, så kan det være, at denne avis er lige noget for dig.

Hvad vægter du højest, når du skal vælge din personlige nyhedskilde eller medie? Dagbladet Struer kan tilbyde dig en avis, hvor der er fokus på hvad der sker af spændende nyheder i netop dette lokalområde. Avisen holder dig opdateret på begivenheder såvel som vigtige nyheder og sport i Struer og omegn. Der findes flere forskellige måder, som du kan læse nyhederne fra denne avis på, til din fordel og dine behov.

På Dagbladet Struers hjemmeside kan du danne dig et overblik over både nyheder indenfor blandt andet erhverv, men også læse om boligmarkedet i dit lokalområde. Hvis gerne vil læse dagens nyheder, kan du med fordel vælge et abonnement, hvor du i ro og mag kan læse avisen.

boi

Få et Dagbladet Struer abonnement

Med et Dagbladet Struer abonnement får du dagens avis enten som enten print eller digitalt, hvilket betyder at det er en fysisk avis som du får tilsendt med posten, eller du kan vælge at læse dagens avis online. Begge muligheder kan tilpasses efter, hvordan du bedst kan lide at læse avis og, hvilke dage du gerne vil modtage den.

Hvilket Dagbladet Struer abonnement skal du vælge?

Hvis du er glad for at læse avisen sammen med din kaffe, så kan det være at et Dagbladet Struer abonnement i print, er den rette løsning for dig. Med print versionen af Dagbladet Struer avisen kan du for eksempel vælge en mulighed, som hedder ’komplet’. Hvis du vælger denne type abonnement, får du leveret avisen hele ugen, altså mandag til søndag.

Du får også adgang til E-avisen hele ugen og kan søge igennem arkivet for ældre artikler, hvis du leder efter noget specifikt. Denne løsning egner sig til dig, som bedst trives med at læse avisen fysisk. Hvis du vælger at modtage avisen dagligt, går du heller ikke glip af vigtige nyheder fra Struer og omegn.

En weekendavis leveret i din postkasse

Hvis du foretrækker at modtage avisen i weekenden, kan du med fordel vælge et abonnement til Dagbladet Struer, hvor du modtager den fredag, lørdag og søndage. Denne løsning er billigere, da du får leveret avisen færre gange end med et komplet abonnement.  Du får stadig samme adgang til for eksempel arkiver og E-avis hele ugen.

Få nyhederne online

Hvis du foretrækker at læse avisen på din computer, tablet eller mobil og ikke ønsker avisen i papir format, kan du med fordel vælge en digital løsning til dit avisabonnement.

Ved at vælge digitalt abonnement på Dagbladet Struer, kan du både spare på prisen, men også papir, hvis dette er dit ønske. Abonnementet giver adgang til de såkaldte Plus-historier på hjemmesiden, samt adgang til både E-avisen og arkiv. Hvis du vælger denne type abonnement har du ubegrænset adgang til indholdet, som er digitalt.

Afmeld abonnementet, når det passer dig

Hvis Dagbladet Struer ikke passer til dine behov eller forventninger, eller du måske trænger til en pause, kan du afmelde det til enhver tid. Måske skal du ud og rejse i længere tid, og gerne vil have en pause, så kan dette nemt gøres.

Flere fordele, når du køber abonnement ved Dagbladet Struer

Når du bliver abonnent på denne avis, kommer der flere fordele med i købet. Du bliver helt automatisk en del af avisfordele.dk, som kan tilbyde mange gode tilbud i forhold til for eksempel oplever og rejser. Så dette er endnu god grund til at abonnere på Dagbladet Struer.

Hvis du er godt i gang med at planlægge sommerferien, men stadig mangler noget inspiration til både destinationen og rejseformen, kan du se rigtigt gode tilbud på for eksempel rejser i Danmark eller for eksempel Færøerne. Der er en del penge at spare, når man er medlem i forhold til, hvis man ikke abonnerer på Dagbladet Struer.

Du kan finde busture rundt i Danmark, hvis du vil opleve nogle af de spændende seværdigheder, som landet har at tilbyde. Her kan man for eksempel få masser af viden og information igennem nogle af rundvisningerne, som er inklusiv på busturen. Det er ikke blot rejser som man kan finde tilbud på, hvis du er til forestillinger og koncerter kan du også finde et udvalg indenfor denne kategori.

En avis med masser af fordele

Du er nu blevet introduceret til bare nogle af de spændende fordele som man kan få ved at abonnere på Dagbladet Struer. Du kan med fordel klikke ind på hjemmesiden og nemt og hurtigt tilmelde dig et avisabonnement, som passer til dine behov. Du kan læse meget mere om, hvad avisen har at tilbyde på hjemmesiden, samt finde mere viden omkring nyhedsmediet.

boi

Kontakt og kundeservice

Her på billigt-abonnement.dk tilbyder vi abonnementer på dagblade, regional- og lokalaviser over hele landet, vi er kun det man kalder en moderne udgave af en avissælger. Ønskes der mere information omkring denne avis, er der herunder mulighed for telefonisk kontakt.

Find åbningstider og kontakt på avisen:

Kundeservice: 70 11 70 66

Der er åbent for telefonisk henvendelse i følgende tidsrum:
Mandag-fredag 08.00 – 17.00 (reklamation til 18.30)
Lørdag-søndag 08.00 – 11.00 (dog kun reklamation)