Chapter - et slaraffenland af lydbøger - Prøv gratis 30 dage

Bliv rigere på historier med Chapters lyd- og e-bogsapp

Bøger og historier gør os rigere på en måde, som penge ikke kan. De åbner verdner op, som vi ellers ikke ville have adgang til. De udvider vores horisont og lader os dykke dybt ned i en historie og leve et liv gennem historiens karakterer. Lyd- og e-bøger fra Chapter gør det lettere tilgængeligt at få adgang til verdener, præcis når du vil. 

Fordelene ved lydbøger

Fordelene ved lydbøger er mange. For de personer, der kan lide at lære om et givent emne, f.eks. historie eller samfundsproblematikker, er der nogen der bedst indtager den viden ved at høre det. Forskellige mennesker indtager viden og lærer på forskellige måder.

Hvis ikke man er den store læsehest er lydbøger en fremragende måde at ”læse” bøger på. Med Chapters gratis lydbogstjeneste, som kan afprøves i en periode, er der stort udvalg for både de store og de små. Hvis man ikke er glad for at læse bøger på skrift, hvorfor så tvinge sig selv igennem oplevelsen?

Lyt til alle de lydbøger du vil

Lydbøger gør, at man kan lytte til en historie, hvor man vil og når man vil. Du kan tænde for en Chapter lydbog, mens du gør rent en weekend. Lyt til en historie, inden du går i seng og fald i søvn til en beroligende stemme. Eller tænd for app’en når du alligevel har noget tid der gerne skal gå lidt hurtigere, f.eks. når du siger i toget på vej til eller hjem fra arbejde.

Prøv Chapter nu. Det er gratis i 30 dage!

Fordelene ved e-bøger

Med Chapters univers med e-bøger er der noget for enhver læsehest. E-bøger er smarte, fordi de først og fremmest er praktiske. Ligesom lydbogen, kan du have e-bogen med i din lomme, idet du alligevel har din smartphone på dig. Eller læs bogen på din tablet som fylder minimalt i tasken.

I stedet for en enkelt fysisk bog, kan du have op til flere e-bøger uden at gøre tasken tungere. Skal du på ferie og har svært ved at bestemme dig for, hvilken bog du skal have med? Det dilemma behøver ikke længere at eksistere, når du har hentet Chapter appen. Her kan du finde et hav af bøger inden for forskellige genrer.

Har din kæreste glemt at tage sin bog med?

Så er det ikke værre end at han/hun kan låne din tablet til at læse en e-bog. Eller endnu bedre, downloade sin egen Chapter app og prøve gratis.

Med e-bøger slipper du også for at have en masse bøger liggende derhjemme, som kun bliver læst en enkelt gang. Du befrier noget plads samtidig med at gøre noget godt for miljøet. Om du vil det eller ej, så aflaster du også miljøet ved at skære ned på papirforbruget.

Du finder et abonnement til en fair pris, fordi de gerne vil have alle med. Til at starte med kan du prøve app’en helt gratis i 30 dage.

Kundeservice og Information

Er du medlem og har du brug for hjælp, så kan du kontakte forlaget via mail på medlem@chapter.dk

Deres telefon er åben for medlemmer alle hverdage mellem kl. 10.00-12.00.
Telefon +45 5175 5465