Børsen nyheder - få et abonnement på Danmarks største erhvervsavis

Læs Børsen nyheder fordi…

Med et Børsen abonnement kan du holde dig opdateret på, hvad der rører sig både nationalt og globalt på finans og økonomimarkedet. Børsen nyheder dækker mange forskellige genrer og dækker altid specifikke område indenfor erhverv. Er du interesseret i finansverdenen er det meget oplagt at gribe fat i et abonnement. Børsen dedikerer nemlig en god portion af avisens spalteplads til emnet.

Selvom penge er et stort emne i Børsen, er der også plads til læsere der blot har en generel interesse for virksomheder og erhvervslivet. Hvordan ser det f.eks. ud med ligestillingen mellem kønnene i erhvervslivet – er der kommet flere kvinder på topposterne og hvordan reflekterer det samfundet? Eller hvordan styrer man bedst sin virksomhed igennem en krise? Lignende samt andre emner om kultur og ledelse kan du finde mange flere af i Børsen nyheder.

Naturligvis kan du også holde dig opdateret på danske virksomheder og hvilke nye iværksættere, der stormer frem på markedet. Du kan holde dig ajourført med de nyeste historier i erhvervslivet og ligeledes læse artikler der undersøger interessante situationer i finansverdenen på som samme måde, som du kan følge med i debatter om virksomheders sociale ansvar.

Fordele ved et Børsen abonnement

Har du interesse for aktiemarkedet, er det også en fordel at læse Børsens avis eller følge med på børsen.dk. Du kan nemlig læse dybtgående analyser af aktiemarkedet og hvordan det kan blive påvirket fra forskellige sidder. Børsen giver et overblik over de mest populære aktier, og hvordan det går dem og du finder også mere specifikke artikler på hvordan aktiernes succes kan have indflydelse fra politisk side eller ift. hvordan det står til internt i en virksomhed.

Helt generelt kan det også være en fordel til når du sidder ved det næste virksomhedsmøde og der smidt rundt med nogle aktuelle tal eller virksomhedsnavne, du ellers ikke havde kendt til hvis ikke du læst dagens overskrifter i Børsen.

Læs Børsen nyheder i Weekenden

Vil man i weekenden koble af fra arbejdet og i stedet læse indhold der berør temaer inden for kultur og livsstil kan man med fordel forlænge sit abonnement med Børsen Weekend. Denne sektion er for læseren der gerne vil udbrede sit kendskab til f.eks. kulinariske og andre kulturoplevelser og lære, hvilke der er et besøg værd. Interessante livshistorier, modetendenser, rejseguides og meget mere er at finde i Børsen Weekend.

Køb et Børsen abonnement i dag!

Hvem læser Børsen nyheder?

Børsen er for iværksætteren, der vil holdes ved selskab af andre iværksættere og følge med i, hvad der sker på iværksætterfronten. Naturligvis er et Børsen abonnement også for dig der er børsmægler, og som er nysgerrig på, hvad du skal investere i, og hvad du skal sælge af. Alle erhvervs­interesserede kan følge med i, både hvordan det går med aktierne, men også med danske og udenlandske virksomheder. Hvilke der klarer sig forrygende, og hvilke der er værd at følge.

Børsen kan læses i forskellige formater, så du kan vælge dét, der passer til dig. På farten kan du nemt og hurtigt tilgå hjemmesiden børsen.dk for at læse det sidste nye eller tjekker aktiekurserne. Du kan også investere i den fysiske form med et Børsen abonnement og få avisen leveret lige til døren. Så kan du læse dagens nyheder og få indsigt i, hvad der rører sig i erhvervslivet, mens du drikker din morgenkaffe. Så er du er klar til at takle dagen med de nyeste informationer i hus.

Børsens historie

Dagbladet Børsen blev først grundlagt for over 100 år siden som et ugeblad, men udviklede sig meget hurtigt til et dagblad. I modsætning til mange aviser fås Børsen stadig som et dagblad i dag. Samtidig følger Børsen med tiden og er tilpasset det moderne menneske, som også kan finde avisen – udover den fysiske – på digitale platforme. Uanset ens foretrukne platform – computer, smartphone eller tablet – kan man have sit abonnement med sig hvor end man er digitalt.

Siden Børsens grundlæggelse i 1896 har avisen haft ni forskellige chefredaktører. Den første mand på posten, grund­læggeren Theodor Green sad i årene 1896-1901 og den seneste mand, Bjarne Corydon, også tidligere finansminister, har været ansvarshavende chefredaktør siden 2018. Dagbladet Børsen er i dag ejet af mediekoncernen Bonnier, som har den største ejerandel, samt JP/Politikens Hus.

Børsen, med sin lange historie som et erhvervsmagasin, er Danmarks førende avis i sin genre. Vær på forkant og gør som over 100.000 andre der dagligt læser Børsen nyheder. Få adgang til nyheder, debatter om dansk erhvervsliv og meget mere. Med et abonnement på Børsen kan du holde dig opdateret lige når du vil.

Bestil et Børsen abonnement i dag!

Kundeservice og Information

Her på billigt-abonnement.dk tilbyder vi abonnementer på dagblade, regional- og lokalaviser over hele landet. Hvis du ønsker mere information omkring de aviser vi tilbyder, så se oversigten her.

Skal du bruge åbningstider og kundeservice på Børsen:

Kundeservice: 72 42 32 12

Der er åbent for telefonisk henvendelse i følgende tidsrum:
Mandag – fredag: 8.00 – 16.00