Persondatapolitik og betingelser for anvendelse

Læs om vores betingelser, cookies- og persondatapolitik

Introduktion

På abonnementsguiden billigt-abonnement.dk indhenter vi kun persondata hvis det er relevant for din aktivitet på sitet. Det være sig du kontakter os, tilmelder dig et nyhedsbrev, køber et produkt eller ligende. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi ønsker at skabe fuld tryghed for dig, når du bruger vores digitale tjenester og produkter. Vi har en klar virksomhedspolitik om, at dine personoplysninger bruges ansvarsfuldt med respekt for dit privatliv og selvfølgelig så den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning overholdes.

Anvendelse af Cookies

Der indsamles også Cookies – som er oplysninger, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Vi har længere nede på denne side uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvis du ønsker at læse mere om cookies, er der god info på den danske Wikipedia her.

Vi ønsker at skabe absolut tryghed for dig, når du bruger vores digitale tjenester og produkter. Vi har en klar virksomhedspolitik om, at dine personoplysninger bruges ansvarsfuldt med respekt for dit privatliv og selvfølgelig så den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning overholdes.

Databeskyttelse

Vi behandler persondata og tager din databeskyttelse alvorligt. Vi har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Billigt-abonnement.dk/Zetup Kommunikation er den dataansvarlige part, og vi sikrer at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Billigt-abonnement.dk er hostet hos Simply.com og de fungerer som vores databehandler. 

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger, kan du gøre det på: info@billigt-abonnement.dk.

Ophavsret

Brugsretten til billeder der anvendes på billigt-abonnement.dk tilhører enten Zetup Kommunikation eller er venligst udlånt af annoncører og gæstebloggere. Billederne kan også være købt eller lånt fra billedebureauer, eks. unsplash.com og depositphotos.com. Ingen af billederne på sitet må derfor gengives uden forudgående aftale med Zetup kommunikation. Al tekst er udarbejdet af Zetup Kommunikation, medmindre andet er angivet. Intet indhold må, hverken i uddrag eller i sin komplette form, benyttes eller udgives andre steder online. Dette gælder også i forskellige fora og på de sociale medier. Link i stedet til den pågældende side med det indhold, du gerne vil dele med andre, er meget velkomne. Er du interesseret i at benytte dele af indholdet offline, er du velkommen til at sende os en mail på: info@billigt-abonnement.dk med dine ønsker.

Annoncering

Billigt-abonnement.dk er brugerbetalt og vi bruger annoncering, både i form af banner-annoncer, adsense, logo-annoncer, affiliate-links og med annoncørbetalt indhold. Vi følger de danske og internationale love omkring annoncering, annoncørbetalt indhold og GDPR. Vi samarbejder dog kun med udvalgte virksomheder, vi selv kan stå inde for, og som har relevans for vores målgruppe.

Vores artikler indeholder almindelige nyheder om ting vi synes er relevant for vores læsere, her kan forekomme links som ikke er kommercielle, men vort indhold kan også indeholde reklamelinks (vi skriver hvis en artikel er annoncørbetalt). Vi linker også til indhold af ren interesse eller med videns-værdi for læserne.

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til, ved brug af kontaktformularen

Når du udfylder vores kontaktformular og beder om at blive kontaktet, afgiver du dit navn, telefonnummer og e-mail samt eventuelt en besked til os. Vi anvender først og fremmest disse oplysninger for at være i stand til at ringe eller skrive til dig, præcis som du har bedt os om i kontaktformularen. Men vi bruger også oplysningerne til på forhånd at danne os et indtryk af, hvem vi kontakter, så vi kan give dig den bedst mulige service.

Nyhedsbrev

Endnu ikke

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Cookies