Aktuelle avisabonnementer på danske aviser

Find et godt tilbud på et avisabonnement

Leder du efter aktuelle tilbud på danske avisabonnementer? Så er du havnet det rigtige sted. På denne side kan du finde en oversigt over aktuelle tilbud, priser og rabatter på avisabonnementer fra de største lokale, regionale og landsdækkende aviser.

Aviserne har en afgørende indflydelse på det danske samfund, da de er medvirkende til at opretholde ytringsfrihed, demokrati og den politiske dagsorden i Danmark. Samtidig er det her, du holder et overblik over de største begivenheder og historier fra ind- og udland.

Der er derfor god grund til at tegne et avisabonnement på en dansk avis, hvis du vil holde dig opdateret og have en finger på pulsen i forhold til nyheder, begivenheder, politik, sport og alt det andet, der bliver skrevet om i de danske aviser.

Vi formidler tilbud på danske aviser

Her på siden finder du en oversigt over de bedste tilbud på avisabonnementer, du kan benytte dig af på nuværende tidspunkt. Vi formidler aktuelle tilbud, priser og rabatter, så du er sikker på, at du får mest muligt for dine penge, når du tegner et avisabonnement.

Når du tegner et abonnement gennem et link, du har fundet på denne side, får vi i visse tilfælde en lille procentdel af beløbet – helt uden at det har nogle omkostninger for dig. Det er det, der holder siden kørende, så vi altid kan sikre os, at overblikket udelukkende indeholder aktuelle tilbud avisabonnementer, som du kan få gavn af.

Hvad koster et avisabonnement?

Prisen for avisabonnement varierer, afhængigt af hvilken avis du ønsker at abonnere på. I takt med, at der er kommet mere og mere fokus på netaviser, er de fysiske aviser steget i pris. Det skyldes, at der er større udgifter forbundet med at trykke et lille oplag end et stort.

Derfor er priserne på danske aviser steget i løbet af de seneste år, og det er en udvikling, der ser ud til at fortsætte. Det betyder dog også, at aviserne er mere villige til at give rabatter, når du tegner et abonnement første gang.

Af samme årsag er der ofte mulighed for at tegne et abonnement til en attraktiv pris, hvis du gør brug af et af de mange tilbud og rabatter, du finder her på siden. 

Hvilke aviser kan jeg finde tilbud på?

Vi bestræber os på altid at holde vores overblik over danske avisabonnementer på tilbud i fokus, så det kun er aktuelle tilbud, der fremgår af denne side. Aviserne skifter jævnligt tilbud, og vi forsøger så vidt muligt at sikre os, at tilbuddene er retvisende.

aviser

Valget af avis er naturligvis en smagssag. Behovet for at følge med i de nationale og lokale nyheder er stadig højt, og ofte hænger det sammen med hvor i landet man bor.

Gratis digitalt avisabonnement i en måned

Der er mange danske aviser, som tilbyder, at du får den første måned gratis, når du tegner et avisabonnement – og det er i dén grad et tilbud, som er værd at gøre brug af. Betingelserne for, hvornår du er berettiget til den gratis måned, varierer, afhængigt af hvilken avis der er tale om.

Nogle gange skal du binde dig til et længerevarende abonnement, mens andre aviser ikke har nogle betingelser. Ofte er der dog kun tale om den digitale udgave af avisen, hvorfor du ikke modtager et fysisk eksemplar i din postkasse.

Hvis du kan nøjes med den digitale udgave af avisen, er det dog et fremragende tilbud, som er værd at benytte sig af. Det gør sig særligt gældende, hvis der er tale om en avis, som du på forhånd ikke har kendskab til, hvorfor du først vil prøve den af.

Hvilken avis skal jeg vælge?

Dette spørgsmål er der nok kun dig der kan svare på, da man ofte har lyst til at læse nyheder fra det område man er bosat i. Det fleste aviser og dagblade har også fokus på det lokale, men har som regel en international redaktion der tager sig af udlandsstoffet. Så det er klar op til læseren at vælge ud fra egne ønsker. 

Hvis du ønsker at følge med i de daglige informationer og tal fra erhvervslivet, så vil det nok være en god ide at se det aktuelle tilbud på avisabonnement fra Dagbladet Børsen. 

danske aviser

De store danske aviser med noget på hjertet

Vi er heldigvis i et land der er privilegeret med mange aviser, der enten kan købes i løssalg eller som avisabonnement. De største landsdækkende aviser i Danmark er:

Politiken
Jyllands-Posten
Berlingske
Dagbladet Børsen
Information
Weekendavisen
B.T.
Ekstra Bladet
Kristeligt Dagblad

De landsdækkende aviser, dagblade og morgenaviser, som også kaldes omnibusaviser, dækker bredt med internationale og nationale nyheder, debatter, erhverv og artikler. 

Læs om de danske avisers historie gennem tiden.

Skift mellem avisabonnementer og opnå en stor besparelse

De mange tilbud på avisabonnementer gælder som regel for nye kunder eller husstande, der ikke har haft et abonnement på den pågældende avis indenfor de seneste 1 måneder. Det betyder, at du kan opnå en stor besparelse, hvis du er villig til at skifte mellem, hvilken avis du abonnerer på.

Hvis ikke du er fast forankret i én specifik avis, kan du med fordel skifte mellem at abonnere på forskellige aviser, så du, hver gang du tegner et abonnement, kan gøre brug af de gode rabatter og introtilbud for nye abonnementer.

Besparelsen er til at tage og føle på – faktisk sparer du typisk mellem 20-50%, når du gør brug af et tilbud på et avisabonnement. I visse tilfælde kan du ende med at gøre et godt tilbud, hvor rabatten bliver endnu højere.

God kundeservice hos aviserne

Hvis du ikke længere ønsker at abonnere på en given avis eller du bare skal have ændret dit abonnement, fået ny adresse eller melde en kommende ferie, så er det den pågældende avis du har abonnement hos, du skal have fat i.

Det gøres hurtigst ved at finde nummeret til kundeservice på selve avisen. Hvis du er hurtig på nettet, så står det oftes på avisens hjemeside. Se i menuen (som regel er i øverste højreside) og find avisens nummer og  kontortid.