Århus Stiftstidende abonnement - få seneste nyt fra lokalområdet

Århus Stiftstidende er koblingspunktet mellem de lokale og lokalsamfundet

Vi søger viden om alt, hvad der sker omkring os, og som har betydning for os og vores hverdag. Der er mange nyheder i verden, som dækkes af et væld af nyhedsmedier. Det kan nogle gange være svært og uoverskueligt at finde lige præcis de nyheder, der har størst betydning for dig. Lokale nyhedsmedier er koblingspunktet mellem folket og lokalsamfundet, og de sørger for, at du har alle de relevante nyheder samlet ét sted.

Mediet der samler os og lokalsamfundet

Danmark er et vaskeægte informationssamfund, hvor vi i befolkningen både søger viden tæt på os men også i resten verden. Samfundet er i konstant bevægelse og der sker hele tiden ny ting, som vi gerne vil læse om. Der er mange forskellige verdener, der skal dækkes – politik, økonomi, kultur sport. Ja, nyheder i alle former og farver har relevans for os på en eller anden måde, men det kan sommetider virke uoverskueligt. Heldigvis sørger lokale aviser for at sortere i alverdens nyheder, så vi har mulighed for kun at læse hvad der sker lokalt, når vi har lyst til det.

Århus Stiftstidende har samlet alle lokale nyheder, så du kan bruge mindre tid på at lede og mere tid på at læse. Du skal ikke sørge for andet end læselyst. Få et samlet overblik over lokalsamfundet og begivenhederne omkring dig allerede i dag.

boi

Århus Stiftstidende dækker lokalt

Århus Stiftstidende dækker hele Aarhus samt resten af Østjylland. Avisen har hovedkontor i Banegårdshuset  i hjertet af Aarhus og har dermed en finger på pulsen. Århus Stiftstidende har i flere årtier leveret nyheder til den lokale befolkning og er et af de mest foretrukne aviser i Aarhus. Faktisk har avisen leveret nyheder siden slutningen af 1700tallet, hvor bogtrykker Niels Lund fik lov til at udgive en avis i byen.

Stiften.dk leverer nyheder uanset om du ønsker at læse om kommende events og festivaller i byen, AGF’s seneste kamp mod rivalerne eller hvordan det står til i de politiske kredse, så er du dækket ind. I avisen er der masser af stof at hente til de gode og fyrige diskussioner i arbejdspausen.

Århus Stiftstidende abonnement

Århus Stiftstidende er et populært dagblad. 
I daglig tale omtales avisen som Stiften.

Den trykte avis har stadig sin plads i samfundet

Kan duften af sprød og friskprintet avis ved morgenbordet vække dig mere end en kop varm kaffe kan? Det at have en trykt avis i hånden og mærke det lækre papir når man bladrer i mellem siderne er stadig det fortrukne valg blandt mange danskere. Kald det gammeldags, kald det tradition eller kald det noget helt tredje. Der er mange mennesker, som stadig ikke er konverteret til den digitale læsning. Hardcovers, paperbacks og ja selv trykte aviser, har stadig en plads i mange menneskers hjem. En trykt avis har uden tvivl stadig sin charme og er også grunden til at den stadig er populær i dag selv med digitaliseringen i førersædet.

Digitale aviser er med dig overalt

Den digitale avis er for dig, som gerne vil have mere fleksibilitet i løbet af dagen og måske kun kan læse få minutter af gangen. Finder du eksempelvis kun tid til at læse om aktuelle begivenheder i kaffepausen eller på vejen hjem når du sidder i bussen eller letbanen, så tager du blot telefonen frem og læser løs. Læsning er altid et godt alternativ når du bliver træt af at lytte til den samme musik i ørene. Århus Stiftstidendes nyhedssite giver dig mulighed for at søge på nøjagtigt de nyheder du er i humør til i øjeblikket.

Nemt at få nyheder på abonnement til døren eller digitalt

Det er nemt at bestille et Århus Stiftstidende abonnement og kræver blot månedlig betaling. Med et Århus Stiftstidende abonnement kan du få tilsendt avisen lige til døren alle ugens dage. Eller du kan få avisen i weekenderne fredag til søndag, når du måske har mere tid til at slappe af i lænestolen med avisen i hånden. Du kan også tage avisen med dig udenfor og læse under solens stråler. Derudover kan du vælge den digitale løsning, hvor du får adgang til at læse Århus Stiftstidende online på din computer, telefon eller tablet. Denne løsning er for dig, som ofte er på farten og som kun læser udvalgte artikler ved hjælp af søgefeltet.

Århus Stiftstidende er meget mere end rent læsestof

Med et Århus Stiftstidende abonnement er der mange fordele at hente. Udover avisen får du nemlig også adgang til Århus Stiftstidendes nyhedsarkiv, hvor du kan læse alle de nyheder, avisen har publiceret igennem tiden. Brug den eksempelvis til at lære mere om den tid dine forældre eller bedsteforældre levede i, da de var på alder med dig. Derudover har du adgang til særlige plus-artikler på Århus Stiftstidendes hjemmeside.

Til sidst er der også en fordelsklub som du automatisk bliver medlem af med et Århus Stiftstidende abonnement. Her kan du få særtilbud på rejser, koncerter og arrangementer samt en lang række spændende produkter. Læs mere om hvilke andre fordele du kan få med et Århus Stiftstidende abonnement.

Frontløber på lokalstof og trofaste abonnenter

Århus Stiftstidende er en del af koncernen, Jysk Fynske Medier, som huser hele 14 lokalblade og regionale dagblade, og desuden også både radio og ugeaviser. Stiften må dog siges at være frontløberen, når det kommer til de lokale nyheder og antallet af abonnenter.

Med et Århus Stiftstidende abonnement bliver du en del af et stort fællesskab på op mod 68.000 ugentlige læsere.

Århus Stiftstidende kontakt og kundeservice

Her på billigt-abonnement.dk tilbyder vi abonnementer på dagblade, regional- og lokalaviser over hele landet. Ønskes der mere information omkring avisen, er der herunder mulighed for telefonisk kontakt.

Find åbningstider og kontakt på avisen:

Kundeservice: 70 11 12 40

Der er åbent for telefonisk henvendelse i følgende tidsrum:
Mandag-fredag 07.00 – 17.00
Lørdag-søndag 08.00-11.00 dog kun reklamation