Find det bedste og billigste mobilabonnement

Guide til et mobil­abonnement - Sådan finder du det rigtige

Et mobilabonnement er lidt af en nødvendighed, for lad os bare sige det, som det er: De fleste af os er altså mere eller mindre afhængige af vores mobiltelefon. Der er mange abonnementer at vælge mellem, så her får du en god og grundig guide til at finde det rigtige.

Med det rigtige mobilabonnement kan du bruge din mobiltelefon gnidningsfrit og uden problemer. Det er essentielt i vores moderne verden, hvor vi både benytter vores mobiler privat og på arbejdet. Det er altså enormt vigtigt at finde et godt abonnement og en god mobiltelefon, der understøtter dine behov.

Men hvordan gør man egentlig det? Bare rolig, vi guider dig gerne gennem de forskellige mobilselskaber og typer af abonnementer. På den måde bliver du godt klædt på til selv at finde ud af, hvilket abonnement du skal satse på. Måske du endda kan være heldig at finde et godt tilbud!

Hvordan vælger man mobilabonnement?

Det er ret væsentligt, at man har et godt abonnement, og derfor kan det også være svært at vælge. Der er flere forskellige ting, man skal tage i betragtning: Hvad er en god pris, og hvad vil du gerne have for pengene? Kan det betale sig at få fri tale, eller er det egentlig ikke noget, du har behov for?

Er det nødvendigt med et hav af ekstra ydelser, eller skal du vælge noget mere basalt? Er 10 gigabyte data nok om måneden, eller har du brug for noget mere? Skal man gå efter et abonnement med 4G-hastighed eller 5G? Det er den slags spørgsmål, man godt kan blive lidt rundtosset af, når man skal vælge mobilabonnement.

Listen med udbydere af mobiltelefoni og det billigste mobilabonnement bliver længere og længere. Mange telefonselskaber kompenserer prisen på et mobilabonnement med flere fine særtjenester, eksempelvis online bøger, musik og meget mere.

Her er listen med de nyeste mobilabonnementer og mobiltilbud i Danmark:

Find et mobilabonnement der passer til dig

Hvem vil ikke gerne have de helt rette mobilcovers, der bare lige passer til ens mobiltelefon og personlige smag? På samme måde vil man selvfølgelig også gerne finde det rigtige abonnement – det mobilabonnement, der bare matcher ens behov helt perfekt.

Nogen foretrækker en billig mobiltelefon, mens andre hellere vil abonnere hos de større mobilselskaber, der giver ekstra fordele og tjenester. Det er helt op til den enkelte, og der er ikke noget rigtigt eller forkert svar på, hvilket abonnement, der er det rette. Det handler nemlig alt sammen om den enkelte forbruger og vedkommendes behov og ønsker.

Ligesom når man står og skal vælge mellem mobilcovers og fede design, kan det også være svært at vælge det helt rigtige abonnement. Derfor har vi lavet denne guide til dig, så det kan blive lidt nemmere. Den gode nyhed er heldigvis, at der er masser af abonnementer og udbydere derude, så der er med garanti også noget, der passer til dig. Udfordringen er bare at finde frem til, hvad. Det bliver du meget klogere på her!

Start med at afdække dine behov

Når du skal finde ud af, hvilket abonnement til din mobil, der er det mest fordelagtige for dig, skal du starte med at afdække dine behov. Gør dig nogle tanker om, hvordan du bruger din mobil, og hvad du har brug for i hverdagen. Det vil give dig de bedste betingelser for at finde et godt abonnement-match med en fordelagtig pris for dig. Du kan fx tænke over:

  • Hvor meget data du som regel bruger i løbet af en måned
  • Hvor mange timer du bruger på at tale i telefon om måneden
  • Hvor hurtigt du foretrækker, at dit internet skal være
  • Om du skal kunne bruge din mobil, når du er i udlandet
  • Om du godt kan lide at se videoer, film og serier på din mobil
  • Om du gerne vil høre musik på din mobil
  • Om du vil prioritere at få streaming­tjenester med i dit mobilabonnement

Find den bedste pris og indhold

Hvis du giver disse punkter nogle tanker, kan du ikke undgå at blive klogere på, hvilken slags mobilabonnement du skal have. Det vil selvfølgelig altid være en afvejning mellem prisen og hvad, du får for pengene. Mobilabonnementer findes i mange forskellige prisklasser, og med meget forskelligt indhold. Derfor guider vi dig til at finde den bedst mulige pris på dit abonnement, nedenfor.

Det koster et mobilabonnement

Det er klart, at prisen afhænger af, hvor meget du gerne vil have for pengene. Prisen er et resultat af, hvordan data, taletid, ekstra medfølgende tjenester og fordele er sammensat. Du får en god pris, når du betaler for det, du gerne vil have og skal bruge – hverken mere eller mindre. Det er altså en god huskeregel, at prisen skal afvejes med abonnementets indhold.

Det er meget almindeligt, at prisen på et mobilabonnement ligger et sted mellem 59 og 199 kroner om måneden. Igen er det afhængigt af, hvordan indholdet af abonnementet ser ud. Det kan også have noget at sige, hvilken udbyder du abonnerer hos. Hvis du gerne vil have billig mobil­telefoni, er det værd at sætte sig lidt ind i.

Sådan får du en billig mobiltelefon

Der findes såkaldte lavprisselskaber, som ofte er ejet af de større mobilselskaber. Det er fx mobilselskaber som Call Me (der er ejet af Telia), Oister (som er ejet af 3), eesy (der ejes af YouSee) og CBB Mobil (som er ejet af Telenor). Du kan læse mere indgående om disse selskaber længere nede på denne side.

Store mobilselskaber og mindre brands

Hvis du går efter en billig mobiltelefon, kan disse “discountbrands” være en spændende mulighed for dig. Du skal dog være opmærksom på, at det som regel er relativt basale mobilabonnementer, du får her. Med et lavprisselskab får du altså en billig mobiltelefon, men til gengæld får du heller ikke en masse ekstra ydelser og fordele. Her skal du som oftest op i en lidt højere prisklasse. 

Til info: Mobiltelefoner i alle størrelser er i dag nærmest allemandseje, men mobiltelefonens historie går faktisk helt tilbage til 1992 hvor IBM legede med den første udgave af en smarttelefon.

Du får ofte Fri Tale med i abonnementet

Vil du gerne have Fri Tale, så du ikke skal bekymre dig om, hvor meget du snakker i telefon i løbet af måneden? Så er der en god nyhed til dig: Vælger du et lavprisselskab, får du nemlig som regel Fri Tale med i prisen. Det kan være en stor fordel, hvis du primært bruger din mobiltelefon til de mere basale ting som at tale i telefon.

Her kommer du altså ikke til at betale for en masse ekstra tilføjelser, men til gengæld får du mere af det, du har brug for – nemlig gratis taletid hele måneden. Hvis du gerne vil have billig mobiltelefoni og en god pris på dit abonnement, kan det være en god mulighed. Du får nemlig den bedste pris, når du betaler for det, du har brug for, og kun det.

Find de bedste tilbud hos Billigt Abonnement

Der findes mange bud på mobilabonnementer derude, og vi er helt klar over, at det er svært at vælge. Derfor står vi hos Billigt Abonnement klar med det gyldne overblik. Vi mener nemlig, at det skal være nemt for dig at gennemskue, hvad du får for pengene med et abonnement til din mobil.

På billigt-abonnement.dk kan du nemt og hurtigt finde rundt i dine forskellige muligheder for abonnementer. Her kan du sammenligne priser og indhold og finde ud af, hvad der er det bedste match for dig. Det vil hjælpe dig til at få mest muligt for dine penge – og det er jo svært at være utilfreds med, ikke?

Du kan også regne med os, når det kommer til at have helt styr på de bedste tilbud nu og her. Vi har altid nogle gode bud på de mest aktuelle tilbud på mobilabonnement. Hvis du er ude efter at gøre et kup med et godt tilbud på en billig mobiltelefon, kan du altså nemt finde det hos os.

Find et abonnement hos disse mobilselskaber

Et mobilabonnement er vel nærmest en menneskeret i dag, og vi synes lige så godt, at du kan finde et godt et af slagsen! Vi vil gerne hjælpe dig med at finde en billig mobiltelefon og billig mobiltelefoni, uden at du behøver gå på kompromis med kvaliteten. Du skal både have en god pris og alle de funktioner, som du kunne ønske dig.

Det får du, når du kender markedet, udbyderne og de aktuelle tilbud. For at give dig et indblik, har vi samlet nogle af de bedste bud på mobilabonnementer til gode priser. Dem kan du læse om nedenfor. Måske er der ét af dem, der lige taler til dig?

YouSee TDC abonnement

YouSee er en stor udbyder, som de fleste kender, og det kan være et godt kvalitetsstempel at gå ud fra, når du skal vælge et mobilabonnement. Med et mobilabonnement hos YouSee får du glæden af et 4G-mobilnetværk, der bare virker – nemlig TDC NETs.

Yousee har styr på teknikken og er blevet kåret til Danmarks bedste af Teknologisk Institut hele 5 år i træk. Du er altså totalt dækket ind på dækning med dette abonnement. Med et abonnement hos YouSee kan du også få fri adgang til YouSee Musik og roaming i hele 48 lande.

Abonnement hos Call Me

Går du efter en favorabel pris på dit mobilabonnement, kan Call Me være løsningen, du leder efter. Call Me er nemlig Telias discount brand, og her kan du altså få super billig mobiltelefoni for pengene. Det er ét af de mobilselskaber, som tilbyder en rigtig god pris.

Call Me har mange gode abonnementløsninger. Én af dem er perfekt til familiens yngste, og den hedder da også “Little me”. Little me er et supersmart abonnement, fordi der er automatisk blokering for opkald til udlandet, indholdstakserede beskeder og betalingstjenester med mere. På den måde bliver det nemt at holde styr på forbruget hos de yngste familiemedlemmer.

TELMORE Mobil abonnement

TELMORE blev til i 2000 som en protest imod de store teleselskabers uigennemskuelige priser. Samtidig var de også det første teleselskab, der kun fandtes online. Her kunne kunderne nemt betjene sig selv på deres portal, og det gjorde det enkelt og billigt at være kunde. Sådan fungerer det stadig i dag. Her er markedets mest gennemskuelige priser og leverer services under parolen Klar Tale og kunderne først.

TELMORE er en del af TDC og kører på deres net.

CBB Mobil abonnement

CBB Mobil er som nævnt ét af de billige mobilselskaber i Danmark, og det er ejet af det større Telenor. Dem kan du med fordel abonnere hos, hvis du gerne vil have et mobilabonnement, som indeholder det nødvendige til en lav pris. Generelt er dækningen hos CBB suveræn, og der er altid kærlig kundeservice, hvis du skulle have problemer med det ene eller det andet.

Et CBB mobilabonnement kan desuden være sagen for dig, som er vild med musik. Her kan du nemlig få adgang til musiktjenesten TIDAL, som giver dig mere end 60 millioner musiknumre. Du kan også overføre dine egne playlister, så du går bestemt ikke ned på sød musik med et CBB-abonnement.

Mobilabonnement hos eesy

Eesy er ejet af det store mobilselskab YouSee, og hos det mindre brand kan du få tilsvarende mindre priser. Til gengæld får du mange af de samme fordele, som du får med et YouSee-abonnement. Fx får du også her TDC NET, som er kåret til Danmarks bedste netværk.

Det kan faktisk betyde, at din dækning kan blive helt op til 60% hurtigere end på andre mobilnetværk. Så hvis du gerne vil slippe for ventetid – så er eesy et godt bud på et mobilabonnement med billig mobiltelefoni.

3 Mobil Abonnement

Du kan sikkert genkalde dig 3’s titelmelodi og den catchy frase: “3 is a magic number”. 3 er nemlig et stort og velkendt mobilselskab, som tilbyder mange forskellige abonnementer. Mange abonnerer allerede hos 3, og det er helt klart en udbyder, som tilbyder noget af værdi.

Hos 3 kan du fx afprøve de forskellige abonnementer, indtil du finder den helt rigtige løsning for dig. Der er nemlig ingen binding, så du kan altid bare skifte, hvis du skulle blive i humør til at prøve noget nyt. Med det populære 3LikeHome kan du desuden bruge mobilen i 72 lande – uden at betale ekstra for det!

Oister mobilabonnement

Oister er det mindre og billigere selskab, som er ejet af 3. Ligesom hos moderselskabet får du også her den fordel, at du kan skifte frit mellem abonnementerne uden binding.

Hvis du står og skal skifte fra et andet teleselskab, gør Oister desuden processen en hel del lettere for dig. De kan nemlig opsige dit abonnement for dig og rykke dit nummer over til dem, helt uden at du behøver røre en finger. Så bliver det ikke nemmere!

Tilbehør til mobiltelefoner

Enhver der har investeret i en mobiltelefon, bør overveje at tilkøbe en solid skærmbeskytter eller et panserglass til din smarttelefon, som en effektiv beskytter af skærmen mod ridser, slag og andre skader.

De fleste tablets og mobiltelefoner er dyre at erstatte eller reparere. Det er derfor en god idé at anvende et panserglass-produkt når man vil passe godt på sin nye mobiltelefon.

Køb et Cover til din mobiltelefon.

Vi arbejder daglig med at opdatere på dette site, og så snart vi har en opdateret pris fra en udbyder, er prisen hurtig online. Vi vil gerne være de bedste til at vise de gode priser på et mobilabonnement, derfor tilbyder vi denne service.